Ενα ζευγάρι Καναδών φωτογραφίζεται μετά το γάμο και πίσω έρχεται ανεμοστρόβιλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα ζευγάρι Καναδών φωτογραφίζεται μετά το γάμο και πίσω έρχεται ανεμοστρόβιλος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογράφος Colleen Niska που είχε επιφορτιστεί με το καθήκον να βγάλει τις καλύτερες φωτογραφίες μετά το γάμο, διηγήθηκε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε αυτό το ζευγάρι Καναδών νεονύμφων.

«Είχαμε βγει στην φύση για να τραβήξουμε φωτογραφίες. Είμασταν εγώ, ο γαμπρός και η νύφη και τότε βλέπω με τρόμο να πλησιάζει ανεμοστρόβιλος».
Η φωτογράφος αφηγείται ότι το ζευγάρι ξεκίνησε τις φωτογραφίες πριν καν μαζευτούν τα σύννεφα και πριν αυτές τελειώσουν ο ανεμοστρόβιλος έσκασε ήδη στο έδαφος.
«Το πήραμε είδηση αλλά δεν φοβηθήκαμε παρότι ερχόταν προς το μέρος μας. Ποτέ δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο και πιστεύαμε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για φωτογράφιση. Δεν μπορούσαμε να το χάσουμε» προσθέτει.
Δύο ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν την περιοχή εκείνη την εβδομάδα αλλά δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, μόνο μερικές υλικές ζημιές.
«Πάντα ονειρευόμουν μια μέρα σαν αυτή!!!!!!!!!Δεν μπορούσα άλλο να περιμένω και το ανέβασα. Είμαι σίγουρη ότι αυτό θα συμβεί μόνο μια φορά στη ζωή μου» έγραψε η φωτογράφος και ανέβασε τις γαμήλιες φωτογραφίες στο facebook.

Ενα ζευγάρι Καναδών φωτογραφίζεται μετά το γάμο και πίσω έρχεται ανεμοστρόβιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ενα ζευγάρι Καναδών φωτογραφίζεται μετά το γάμο και πίσω έρχεται ανεμοστρόβιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ενα ζευγάρι Καναδών φωτογραφίζεται μετά το γάμο και πίσω έρχεται ανεμοστρόβιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ