Κατάθεση φωτορεπόρτερ που χτυπήθηκαν από Χρυσαυγίτες: Μας βιντεοσκοπούν και μας απειλούν - iefimerida.gr

Κατάθεση φωτορεπόρτερ που χτυπήθηκαν από Χρυσαυγίτες: Μας βιντεοσκοπούν και μας απειλούν

Κατάθεση φωτορεπόρτερ που χτυπήθηκαν από Χρυσαυγίτες: Μας βιντεοσκοπούν και μας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος και οι φωτορεπόρτερ Συμέλα Πανταρτζή, (που εργάζεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ), και Γιάννης Κέμμος.

Οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου κάλεσαν τον πρόεδρο των φωτορεπόρτερ και τους δύο συναδέλφους του, να καταθέσουν για την επίθεση που δέχθηκαν την Παρασκευή οι φωτορεπόρτερ από μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο, ενόψει της μεταγωγής των Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Oι τρεις φωτορεπόρτερ αναφέρθηκαν στις καταθέσεις τους τόσο στο συγκεκριμένο περιστατικό, όσο και σε άλλα που έχουν προηγηθεί, με ανάλογες επιθέσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αναφέρθηκαν, επίσης, στην επίθεση, λεκτική και σωματική, που είχαν δεχθεί εκπρόσωποι του Τύπου από τον βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη στην Ευελπίδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ