Σοκάρει η αποκάλυψη του Σκολάρι: Ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του - iefimerida.gr

Σοκάρει η αποκάλυψη του Σκολάρι: Ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του

Σοκάρει η αποκάλυψη του Σκολάρι: Ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μπορώ να αισθανθώ τα πόδια μου!». Η εικόνα ήταν αρκετά σοκαριστική. Ο Νεϊμάρ ήταν στο έδαφος. Ο καλύτερος παίκτης της Βραζιλίας τραυματισμένος και από το σπαρακτικό κλάμα του φαινόταν ότι ήταν κάτι σοβαρό. Αλλά αυτή η φράση που ξεστόμισε, πάγωσε όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Την αποκάλυψη έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, δηλώνοντας ότι μετά από το χτύπημα στην πλάτη που δέχθηκε ο Νεϊμάρ, δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του. Ο Μαρσέλο τρομοκρατήθηκε και φώναξε το γιατρό και λίγα λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ αποχωρούσε από το γήπεδο σε φορείο κόβωντας την ανάσα στους φιλάθλους, ενώ λίγο αργότερα το ιατρικό ανακοινωθέν τους έριξε σε κατάθλιψη: το Μουντιάλ είχε τελειώσει για εκείνον εξαιτίας κατάγματος σε σπόνδυλο.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και να μπαίνει σε ελικόπτερο, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να κλαίει», δήλωσε ο Σκολάρι, που πρόσθεσε ότι αυτός ο παίκτης ήταν το σημείο αναφοράς της ομάδας του.

Μάλιστα, ο προπονητής αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον παίκτη του να δώσει το παρών στο «Εστάντιο Μινεϊράο» για τον ημιτελικό της Τρίτης απέναντι στην Γερμανία, όπως και στον τελικό σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση η Βραζιλία. «Θα είναι μαζί μας εάν μπορέσει, στον πάγκο ή στις εξέδρες. Το έχουμε ζητήσει αυτό. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του τις προσεχείς ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ