Το φύλλο επίταξης που παραλαμβάνουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ -Επιστρέφουν στα πόστα τους στη δυτική Μακεδονία [εικόνα] - iefimerida.gr

Το φύλλο επίταξης που παραλαμβάνουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ -Επιστρέφουν στα πόστα τους στη δυτική Μακεδονία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «φύλλα πορείας» για την επιστροφή στη θέση τους έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης για την πολιτική επιστράτευσή τους.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από την άρνηση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να σταματήσει την απεργία, παρά τη δικαστική απόφαση που την έκρινε παράνομη και καταχρηστική. Η 48ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ενώ εντός της ημέρας το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ έχει προγραμματίσει συνεδρίαση.

Το έγγραφο της επίταξης, που δημοσίευσε το epirusgate.blogspot.gr καλεί τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στη θέση τους, ενώ σε αυτό υπενθυμίζεται ότι όποιος αρνηθεί να το παραλάβει ή να συμμορφωθεί με τις οδηγίες κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών.

Μετά από την επίδοση των ατομικών φύλλων, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στη δυτική Μακεδονία επιστρέφουν στα πόστα τους. Μόνο έξω από τον ΑΗΣ Καρδιάς διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σύμφωνα με πρόεδρο του Σωματείου «Σπάρτακος», Γιώργο Αδαμίδη,υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσουν να σταματήσουν τους εργαζόμενους που έχουν επιταχθεί να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

«Κάτι τέτοιο όμως είναι παράνομο και οι εργαζόμενοι είναι αναγκασμένοι να επιστρέψουν»« ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Αδαμίδης διευκρινίζοντας ότι αναμένεται σταδιακά η πλήρη λειτουργία όλων των μονάδων.


Το φύλλο επίταξης που παραλαμβάνουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ -Επιστρέφουν στα πόστα τους στη δυτική Μακεδονία [εικόνα] | iefimerida.gr 0Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ ΓΕΝΟΠ ειδήσεις φύλλο επίταξης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ