Μητσοτάκης: Δεν θα κάνουμε τη χάρη στον Τσίπρα και στους συνδικαλιστές-δικτάτορες - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Δεν θα κάνουμε τη χάρη στον Τσίπρα και στους συνδικαλιστές-δικτάτορες

Μητσοτάκης: Δεν θα κάνουμε τη χάρη στον Τσίπρα και στους συνδικαλιστές-δικτάτορε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μίλησε για εκβιασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ χαρακτήρισε τους συνδικαλιστές «δικτάτορες».

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Ούτε στον κ. Τσίπρα, ούτε στους συνδικαλιστές - δικτάτορες που ταλαιπωρούν τον λαό και επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους. Αυτά που ήξεραν τελείωσαν. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται από κάποιους, πολύ λίγους, που θέλουν να διατηρήσουν τα οφίκιά τους σε βάρος των πολλών», είπε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο».

Σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στηρίξει καμία αποκρατικοποίηση και μεταρρύθμιση, συμπλήρωσε «Εχει πάρει "αγκαλιά" τον μέχρι χθες πράσινο συνδικαλιστή Φωτόπουλο, μαζί με μια ετερόκλητη συμμαχία αποτελούμενου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους ΑΝΕΛ. Επιχειρεί να βυθίσει στο σκοτάδι ολόκληρη την Ελλάδα, να διαλύσει τους επαγγελματίες και να πλήξει ευθέως τον τουρισμό και τη διεθνή εικόνα της χώρας».

Σε ερώτηση, για την πιθανότητα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν απέναντι στο δίλημμα μιας κυβερνητικής συνεργασίας, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «υπάρχουν πλέον νέα πολιτικά σχήματα, νέοι φορείς πολιτικού λόγου, με τους οποίους μπορούμε να διαμορφώσουμε μια κοινή αντίληψη για μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα. Με αυτά τα σχήματα μπορούμε, υπό προϋποθέσεις, να βαδίσουμε στην ίδια όχθη των μεταρρυθμίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ