Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Ιουλίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Σελήνη ολόκληρο το Σαββατοκύριακο απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Άλλοτε θέματα που σας φορτίζουν και άλλοτε προσωπικές εντάσεις δεν σας επιτρέπουν να έχετε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο, χωρίς εκνευρισμούς. Κάποιες οικογενειακές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Απριλίου. Οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται για σας που είστε γεννημένοι 3-4 Απριλίου. Ακόμη, ευνοούνται οι συζητήσεις για εργασιακά θέματα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οποιοδήποτε σημαντικό θέμα αντιμετωπίζετε εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας αφήστε το για το επόμενο δεκαήμερο, που το γενικότερο κλίμα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη δημιουργεί περίεργες όψεις, οι οποίες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αναζωπύρωση σχέσεων τόσο με πρόσωπα της εργασίας σας, όσο και με πρόσωπα με τα οποία έχετε συναισθηματικές επαφές. Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι παίρνουν την ίδια πορεία. Ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος έχει την ανάγκη σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ο Δίας, για λίγες μέρες ακόμη, ευνοεί την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Από την επόμενη θέση του, στο ζώδιο του Λέοντα από τις 16 του μήνα, θα ευνοήσει θέματα της ακίνητης περιουσίας σας και της οικογένειάς σας. Πολλοί θα δείτε τα μέλη της οικογένειάς σας να πολλαπλασιάζονται.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι αυτό το τριήμερο, με την Σελήνη στον Ζυγό, θα ασχοληθείτε πολύ με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, χωρίς όμως να λείπουν οι εντάσεις, οι έννοιες και οι αντιπαραθέσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την προσωπική σας ζωή. Εσείς οι Δίδυμοι των τελευταίων ημερών θα έχετε σημαντικές συζητήσεις. Ένα οικονομικό θέμα, που έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενδεχομένως να σας προβληματίσει. Προσέχετε γενικότερα την υγεία σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουνίου προετοιμαστείτε για αλλαγές, τις οποίες ήδη σκέπτεστε και οι οποίες σας απασχολούν σοβαρά.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους οι οικογενειακές υποθέσεις δεν θα λείψουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Ενδεχομένως να βρίσκεστε σε μια καλή περίοδο εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, όμως υπάρχουν άγχη και προβλήματα που πρέπει να λύσετε. Ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν λείπουν. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες προσέχετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ίσως υπάρξουν πιεστικές καταστάσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 - 9 Ιουλίου το περίεργο είναι ότι ενώ θέλετε να απαλλαγείτε από διάφορες καταστάσεις η λογική δεν σας το επιτρέπει και αυτό σας δημιουργεί σοβαρό εκνευρισμό. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών ασχοληθείτε με ένα εργασιακό σας θέμα, καθώς για λίγες ακόμη μέρες μπορεί να αποδώσει.

Λέων

Για σας τους Λέοντες αυτό είναι ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε εργασιακά θέματα. Προσέχετε την υγεία σας. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας εκνευρίζουν. Αντίθετα η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, με πολύ σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, οι οποίες σας προσφέρουν χαρά. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

Παρθένος

Σε σας, Παρθένοι μου, η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Πρόσωπα κύρους του άλλου φύλου γοητεύονται από σας και σας βοηθούν. Όμως εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου μην επιχειρήσετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους και μην προβάλετε υπερβολικά τον εαυτό σας, διαφορετικά θα προκαλέσετε αρνητικά σχόλια σε βάρος σας. Οικονομικά θέματα σας απασχολούν, τα οποία θα πρέπει να φροντίσετε. Σε φιλικό επίπεδο, είτε θα πρέπει να συμπαρασταθείτε στους φίλους σας, είτε να μην τους αναμίξετε με τα συναισθηματικά σας ζητήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ζητά από σας τους Ζυγούς να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, όμως σας προκαλεί και πολύ μεγάλο εκνευρισμό. Οι σχέσεις σας με πρόσωπα που ενδεχομένως βρίσκονται μακριά είναι περίεργες. Άλλοτε είναι τεταμένες και άλλοτε αναζωπυρώνονται, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με συναντήσεις, με επαφές και με γραπτά. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Οκτωβρίου ίσως δημιουργηθούν σημαντικά θέματα στην κοινωνική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η συναισθηματική σας ζωή περνά από τα σαράντα κύματα τις μέρες αυτές. Υποθέσεις που έχουν σχέση με ταξίδια, νομικά και διαδικαστικά θέματα παρουσιάζουν φόρτιση, ιδιαίτερα την Παρασκευή. Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας φορτίζουν. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με αλλαγές υπάρχει μια περίεργη κατάσταση. Ενώ θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στην ζωή σας, ο Κρόνος δεν σας το επιτρέπει. Για σας τους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών, προωθούνται θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας αλλά και με ταξίδια. Απολαύστε το.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες, δύο πλανήτες απέναντι από το ζώδιό σας βελτιώνουν τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Βέβαια, μπορεί να είστε φορτισμένοι για ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας ή ένα ταξίδι. Τα καλύτερα όμως έρχονται, ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Μην αναμίξετε φίλους με την προσωπική σας ζωή, που αυτήν την περίοδο είναι για σας πολύ σημαντική.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους ο εργασιακός σας χώρος είναι πολύ σημαντικός. Υπάρχουν σε αυτό το περιβάλλον κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι γοητεύονται από σας και σας ευνοούν. Οι συζητήσεις σας επίσης αποδίδουν. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Ιανουαρίου οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας είναι τεταμένες. Μην πιέζετε πρόσωπα κύρους, τα οποία έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, την χαρά και την διασκέδαση. Οτιδήποτε έχει σχέση με την εργασία μπορεί να σας πιέζει, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες. Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές σας υποθέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα.

Ιχθείς

Εσάς τους Ιχθύς εξακολουθούν να σας απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα αλλά και θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Ωστόσο, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας βρίσκετε λύσεις. Ακόμη, ένα επαγγελματικό θέμα, που σας απασχολεί έντονα, τακτοποιείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας αλλά και ένα οικονομικό θέμα θα πρέπει να τα μελετήστε πολύ προσεκτικά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ