Ο Ερντογάν τα έβαλε και με τα τατουάζ -Κατσάδιασε ποδοσφαιριστή γιατί... πλήγωσε το σώμα του [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ερντογάν τα έβαλε και με τα τατουάζ -Κατσάδιασε ποδοσφαιριστή γιατί... πλήγωσε το σώμα του [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν κάποιος νέος αποφασίζει να κάνει τατουάζ, ίσως να έχει στο νου του την γκρίνια που ενδεχομένως να ακούσει στο σπίτι, από τους γονείς του. Κανείς όμως δεν περιμένει ότι θα τον κατσαδιάσει ο πρωθυπουργός της χώρας, όπως συνέβη στην περίπτωση ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι, ο οποίος τα... άκουσε από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της χώρας, στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί συνάντησε τους παίκτες και συζήτησε μαζί τους για λίγα λεπτά, ενώ βέβαια υπήρξαν και οι τυπικές χειραψίες. Μόνο που αυτή η κίνηση «έκαψε» τον Μπερκ Γιλντίζ.

Από το βλέμμα του Ερντογάν δεν ξέφυγε το τατουάζ που έχει στον καρπό του ο 18χρονος παίκτης της Γαλατασαράι και αμέσως ο πρωθυπουργός άρχισε το... κήρυγμα. Χωρίς να σταματήσει να χαμογελά, άρχισε να φωνάζει στο νεαρό ποδοσφαιριστή «Τι είναι αυτά τα τατουάζ; Γιατί πληγώνεις το σώμα;», αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός ανακάλυψε... ξένες δυνάμεις σε αυτή την πρακτική, συμβουλεύοντας τον Γιλντίζ να μην επιτρέπει στους ξένους να τον εξαπατούν και συνέχισε: «Ο Θεός μας προστατεύει, αυτό θα μπορούσε επίσης να σου προκαλέσει καρκίνο του δέρματος». Στο άκουσμα της κατσάδας πάντως, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε νευρικά γέλια, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελαν να βρεθούν στη θέση του Γιλντίζ.

Δεν τον κατσάδιασε απλά ο πρωθυπουργός της χώρας του, αλλά φρόντισε να το κάνει μπροστά στον προπονητή της εθνικής ομάδας, Φατίχ Τερίμ και τον πρόεδρο της τούρκικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, τους οποίους φώναξε κοντά του προκειμένου να ακούσουν ότι είχε να πει στον 18χρονο. Μετά από όλα αυτά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε να αφαιρέσει το τατουάζ.

Ο Ερντογάν τα έβαλε και με τα τατουάζ -Κατσάδιασε ποδοσφαιριστή γιατί... πλήγωσε το σώμα του [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο Ερντογάν τα έβαλε και με τα τατουάζ -Κατσάδιασε ποδοσφαιριστή γιατί... πλήγωσε το σώμα του [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ο Ερντογάν τα έβαλε και με τα τατουάζ -Κατσάδιασε ποδοσφαιριστή γιατί... πλήγωσε το σώμα του [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ