Bakaló: Eνα εξαιρετικό εστιατόριο με κυκλαδίτικες γεύσεις σε ένα παλιό μυκονιάτικο σπίτι με πηγάδι στην αυλή [εικόνες] - iefimerida.gr

Bakaló: Eνα εξαιρετικό εστιατόριο με κυκλαδίτικες γεύσεις σε ένα παλιό μυκονιάτικο σπίτι με πηγάδι στην αυλή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Λάκκα Μυκόνου, στην καρδιά της Χώρας, υπάρχει ένα παλιό παραδοσιακό μυκονιάτικο σπίτι με ένα πηγάδι στην αυλή, καμάρα και χοντρούς πέτρινους τοίχους. Εκεί βρίσκεται το εστιατόριο Bakaló που, με βάση τα λεγόμενα των φιλικών σερβιτόρων του, χρωστά το όνομά του στη φορτωμένη με μνήμες «μπακαλοταβέρνα».

Το μενού του, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, του βασίζεται στη γαστρονομική κυκλαδίτικη παράδοση, στις παραδοσιακές γεύσεις και στα τοπικά προϊόντα. Εδώ και χρόνια, μάλιστα, είναι μέλος του δικτύου της Aegean Cuisine, μιας πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, που προωθεί αριστοτεχνικά τις γεύσεις και την κουζίνα του Αιγαίου. Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι ο καρπός της σύμπραξης τριών φίλων, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της φιλοξενίας, του Νίκου Νάνου, του Egidio Guerreri και της Βίκυς Χατζηδάκη. Αυτοί οι άνθρωποι αγάπησαν τη Μύκονο και αποφάσισαν να καταθέσουν το μεράκι και τη γνώση τους, φτιάχνοντας ένα εστιατόριο με ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις και μοντέρνα ματιά.

Διαβάστε τι μπορείτε να γευτείτε στο μοναδικό αυτό εστιατόριο και φυσικά δείτε φωτογραφίες από το μαγαζί στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστιατόριο σεφ Μύκονος ταβέρνα Bakaló
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ