Η άγνωστη κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η άγνωστη κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θεατρικό της ντεμπούτο ετοιμάζεται να κάνει η Χριστίνα Λαμπίρη και μάλιστα στο πλευρό της θα έχει και την κόρη της.

Η δημοσιογράφος είναι μέλος της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου και τώρα ήρθε η στιγμή να μετρήσει τις δυνάμεις της μπροστά στο κοινό που θα παρακολουθήσει την παράσταση "Οι προστάτες" του Μήτσου Ευθυμιάδη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα υποδυθεί έναν δεσπότη, έναν τραπεζίτη, αλλά και την Πρωσία, τρεις ρόλους που αναμένεται να συζητηθούν. Εκτός από την παρουσιάστρια, στη σκηνή μαζί της θα βρεθεί και η κόρη της Μαρία Ισαβέλλα Βουλγαράκη, η οποία έχει τελειώσει τις σπουδές της στην ψυχολογία και την εγκληματολογία, ενώ έκανε το μεταπτυχιακό στο human trafficking.

Η Μαρίσα είναι μοναχοκόρη της παρουσιάστριας. Ηιδιαίτερη σχέση μητέρας και κόρης επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η Μαρίζα ήταν εκείνη που πάντρεψε τη Χριστίνα Λαμπίρη με το Θανάση Αδαμόπουλο στις 27 Δεκεμβρίου 2007. Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια: "Εγώ της έκανα την πρόταση και φυσικά η ίδια την αποδέχτηκε με ενθουσιασμό!".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ