Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η περίοδος αυτή να είναι αρκετά περίεργη! Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Απριλίου αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας, γύρω στις 21-23 Μαρτίου, προετοιμαστείτε, γιατί μπαίνετε σε μια νέα, σημαντική περίοδο, ιδανική για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Εσείς πάλι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου ζείτε σε μια αντιφατική κατάσταση. Από τη μια ο Ουρανός θέλει να σας κάνει να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά, να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στην ζωή σας, από την άλλη ο Κρόνος σάς περιορίζει. Ο περιορισμός αυτός αφορά είτε ένα οικονομικό, είτε ένα οικογενειακό σας θέμα το οποίο δεν σας αφήνει να δημιουργήσετε τις αλλαγές που ουσιαστικά θέλετε στην ζωή σας. Σήμερα οι συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως παρουσιάζουν γενικότερα ένα μπέρδεμα. Ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας μπαίνει σε νέα πορεία. Γενικότερα βρίσκεστε σε μια δραστήρια περίοδο που όμως έχει ακόμη τα μπερδέματα και τις αναποδιές της. Περιμένετε λίγες μέρες, που οι συνθήκες θα είναι ιδιαίτερα καλές και θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Αυτό ισχύει βέβαια αρχικά για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους είναι μια περίεργη μέρα η σημερινή. Θέλετε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα, αλλά δεν θα είναι εύκολο καθώς υπάρχουν κάποια εμπόδια και κάποιες αναστολές. Ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας μπορεί να έχει την απόλυτη ανάγκη σας. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών βρίσκεστε ακόμη, για ένα δεκαήμερο περίπου, σε ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα, το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Μην αμελείτε την υγεία σας ή κάποια θέματα στην εργασία σας. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε οποιεσδήποτε σημαντικές καταστάσεις υπάρχουν με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Μαΐου, από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου θα δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται και την ζωή σας να αλλάζει. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Ιουνίου η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή, αν και υπάρχουν σημαντικά εμπόδια, είτε οικονομικού επιπέδου είτε κάποιας συναισθηματικής εμπλοκής. Αποφύγετε ζήλιες, πάθη και εντάσεις. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα δεν λείπουν. Εξακολουθείτε να ασχολείστε με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο και γενικότερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως θα έχετε βοήθεια πάνω σε αυτό. Σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο σάς ωθεί να ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό σας ζήτημα. Οικονομικές συναλλαγές που έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα πρέπει να τις προσέχετε. Θέματα που αφορούν την εργασία σας μπορεί να εμποδίζουν τα σχέδια που κάνετε για κάποια ταξίδια ή για κάποιες επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι συζητήστε σήμερα τα πολύ προσωπικά σας θέματα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιουλίου δεν θα λείψουν οι οικογενειακές υποθέσεις. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, σήμερα και αύριο, προσέχετε τις σχέσεις σας. Μπορεί να είναι πιεστικές, δυνατές, όμως τους λείπει η ήρεμη πορεία. Επίσης, οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιουλίου βρίσκεστε σε μια πολύ περίεργη περίοδο. Από την μία θέλετε να επαναστατήσετε, να αλλάξετε πορεία στον γάμο ή στην επαγγελματική σας ζωή, και από την άλλη ένα πρέπει σάς καθηλώνει, με αποτέλεσμα μια μεγάλη αναστάτωση, έναν μεγάλο εκνευρισμό. Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί μετά τις 20 Ιουλίου, έχετε τον Δία εγκατεστημένο στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης, όπου και θα βρίσκεται για λίγες μέρες ακόμη, μέχρι τις 15 του μήνα. Επωφεληθείτε λοιπόν για τα εργασιακά σας θέματα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες οι μέρες αυτές ίσως είναι αρκετά πιεστικές, καθώς θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Σήμερα οι συζητήσεις για ένα οικονομικό σας θέμα ευνοούνται. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Αυγούστου ενδεχομένως να πιεστείτε σε συζητήσεις που θα έχετε με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για ένα εργασιακό σας θέμα, καθώς οι συζητήσεις αυτές δεν θα έχουν την πορεία που επιθυμείτε. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 17 Αυγούστου τα πράγματα είναι πολύ καλά, με τις συζητήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες να ευνοούνται ιδιαίτερα. Ατελείωτες μετακινήσεις αλλά και ατελείωτες εντάσεις δεν λείπουν.

Παρθένος

Παρθένοι μου, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου θέλετε να αλλάξετε πολλά από τη ζωή σας, όμως ενδεχομένως να υπάρχει μια υπερβολή ή κάποιο εμπόδιο σε αυτή σας την επιθυμία. Σε ένα επαγγελματικό θέμα αρχίζουν να διαφαίνονται κάποιες λύσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 20 Σεπτεμβρίου τα πάντα δείχνουν να τρέχουν αυτόν τον καιρό δημιουργώντας ευχάριστες καταστάσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Σεπτεμβρίου τα πάντα είναι δύο βήματα μπρος και ένα πίσω. Από την μια θέλετε να κάνετε και να αλλάξετε πολλά, από την άλλη ο Κρόνος σάς κρατά στάσιμους. Αποφύγετε να αναμίξετε θέματα που αφορούν τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Οκτωβρίου, είναι μια περίεργη μέρα. Ενώ θέλετε να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις σάς κρατούν πίσω. Δρόμοι ανοίγονται για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Εύνοια σε επαγγελματικό επίπεδο υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ενώ για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Οκτωβρίου δεν λείπουν οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα την περίοδο αυτή.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ πιεσμένη. Η Αφροδίτη σε όψη με τον Πλούτωνα δημιουργεί νέα δεδομένα στην ζωή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας προωθήστε ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, το οποίο θα σας απαλλάξει από εντάσεις. Το παρασκήνιο δεν λείπει. Πιεστικές είναι οι καταστάσεις για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Νοεμβρίου. Από την μια θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα, αλλά από την άλλη ο Κρόνος σάς καθηλώνει. Γενικότερα, οικονομικές και συναισθηματικές καταστάσεις παίρνουν μια νέα πορεία ζωής. Σήμερα οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για σας.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες τις ημέρες αυτές μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως υπάρχει ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, το οποίο σας απασχολεί. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σάς βοηθά σε ένα κοινωνικό θέμα, ενώ ευνοεί και τα οικονομικά σας, τα οποία όμως τα προωθείτε με δυσκολία. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να περιμένετε λίγο, καθώς σε λίγες μέρες τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Οι φίλοι θα σας βοηθήσουν και γενικότερα οι πιέσεις που τώρα έχετε θα είναι παρελθόν.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Ιανουαρίου ζείτε σε μια περίεργη περίοδο η οποία έχει σχέση με την δουλειά σας. Θέλετε να την δείτε με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Πίεση σάς ασκεί οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ οικογενειακές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό και οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά μπαίνουν σε νέα πορεία. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Πραγματικά αυτόν τον καιρό βρίσκεστε σε σύγχυση, δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Θέλετε να αλλάξετε πολλά, αλλά οι πολλές σας υποχρεώσεις σας κρατούν πίσω.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά, αλλά έχετε και κάποιους ενδοιασμούς, κάτι σας απασχολεί σε σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Φεβρουαρίου θα κάνετε ταξίδια που είναι πολύ σημαντικά για σας. Στον χώρο της δουλειάς σας ρυθμίστε σημαντικές υποθέσεις.

Ιχθείς

Εσάς τους Ιχθύς ένα οικογενειακό ζήτημα σας απασχολεί άμεσα. Οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή ίσως να μην σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που ακριβώς θέλετε. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 18 Μαρτίου βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο. Γενικότερα, ένα οικογενειακό θέμα είναι αυτό που σας φορτίζει, όπως επίσης και τα συναισθηματικά σας, εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Μαρτίου.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ