Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρνει νέο κύμα καύσωνα -Ο Βρετανός ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρνει νέο κύμα καύσωνα -Ο Βρετανός ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα [εικόνες]

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρνει νέο κύμα καύσωνα -Ο Βρετανός ποζάρει μόνο με τα εσώρουχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνδρες αναπολούν με θλίψη την εποχή που αλώνιζε τα γήπεδα. Οι γυναίκες ευχαριστούν το Θεό που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Γιατί από τότε κάνει στις θηλυκές θαυμάστριές του περισσότερα... δώρα, μια και συχνά ποζάρει ως μοντέλο.

Την εποχή λοιπόν που τον ξαναθυμήθηκαν οι άνδρες- κυρίως εξαιτίας της τραγικής παρουσίας της Αγγλίας στο Μουντιάλ και τον πρόωρο αποκλεισμό της- οι γυναίκες μπορούν ελεύθερα να χαζέψουν τις νέες φωτογραφίες του Βρετανού με εσώρουχα, οι οποίες φέρνουν νέο κύμα καύσωνα.

Ο Μπέκαμ λοιπόν πέταξε τα ρούχα και με ιδιαίτερα άγριο ύφος πόζαρε σαν κανονικός επαγγελματίας με τα εσώρουχα, δείχνοντας ότι οι ζηλευτοί κοιλιακοί του δεν έχουν χάσει τη... γοητεία τους, παρότι ο ίδιος πλέον είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ