Σαμαράς σε Σκοπιανό δημοσιογράφο: Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει «μακεδονική γλώσσα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαμαράς σε Σκοπιανό δημοσιογράφο: Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει «μακεδονική γλώσσα» [βίντεο]

Σαμαράς σε Σκοπιανό δημοσιογράφο: Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει «μακεδονική γλώσσα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση θέλησε να προκαλέσει ένας Σκοπιανός δημοσιογράφος, με την ερώτηση που απηύθυνε στον Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Στρασβούργο. Ο δημοσιογράφος μίλησε για «μακεδονική γλώσσα», αλλά ο πρωθυπουργός είχε διαφορετική άποψη.

Διατυπώνοντας την ερώτησή του, ο εκπρόσωπος μέσου ενημέρωσης από την ΠΓΔΜ, έκανε αναφορά στην ύπαρξη «μακεδονικής γλώσσα», ζητώντας από τον κ. Σαμαρά να τοποθετηθεί για τις σχέσεις των δύο χωρών.

«Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει "μακεδονική γλώσσα"», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός, ενώ στη συνέχεια- απαντώντας την ερώτηση- αναφερόμενος στην ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ, σημείωσε ότι η χώρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια της ΕΕ.

«Οταν η αδιαλλαξία αντικαθιστά το διάλογο, τότε τα προβλήματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς καταλήγοντας στην απάντησή του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ