Η καλή πεθερά του Σαρκοζί: Εξαλλη με την περιπέτεια του γαμπρού της -«Θέλουν να του κόψουν τα πόδια» - iefimerida.gr

Η καλή πεθερά του Σαρκοζί: Εξαλλη με την περιπέτεια του γαμπρού της -«Θέλουν να του κόψουν τα πόδια»

Η καλή πεθερά του Σαρκοζί: Εξαλλη με την περιπέτεια του γαμπρού της -Θέλουν να τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόνοι μελανιού και χιλιόμετρα φιλμ έχουν χρησιμοποιηθεί για την «ακτινογραφία» την συνήθως... ροκ σχέση ανάμεσα σε μία πεθερά και τον γαμπρό της. Ο Νικολά Σαρκοζί δεν είναι από αυτούς τους άτυχους. Η μητέρα της συζύγου του ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, εξαιτίας της περιπέτειάς του με το νόμο.

Η Μαρίζα Μπρούνι Τεντέσκι δεν έκρυψε την οργή της για τα γεγονότα των τελευταίων 24ωρων που τα χαρακτήρισε μία εκστρατεία κατά του Σαρκοζί, προκειμένου- όπως είπε- να του «κόψουν» τα πόδια, ώστε να μην επιστρέψει στην ηγεσία της γαλλικής δεξιάς.

Σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa», η Ιταλία ηθοποιός δήλωσε ότι «το πραγματικό σκάνδαλο είναι αυτή η απροσδόκητη εξέλιξη, ο τρόπος και η στιγμή που επιλέχθηκε για να παρουσιάσουν τις κατηγορίες αυτές σε βάρος του Νικολά». Οπως πρόσθεσε, ήταν φανερό ότι δεν θα σταματούσε η πολιτική του καριέρα και η πρωτοβουλία της δικαιοσύνης ήρθε ακριβώς τη στιγμή που δημιουργούνταν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στην ηγεσία του UMP. «Είναι ακριβώς η στιγμή για να του κόψουν τα πόδια μια δια παντός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Περιέργως αυτή η έρευνα βγαίνει τώρα. Η στιγμή η οποία επιλέχθηκε ''φωνάζει'' την επιθυμία για βεντέτα, πέραν του ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να βάλουμε το χέρι στη φωτιά για την ηθική του ακεραιότητα. Εμείς που είμαστε πιο κοντά του, είμαστε εξοργισμένοι», δήλωσε ακόμη η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι.

Ο Σαρκοζί τελεί υπό δικαστική έρευνα, μετά την κράτησή του στα πλαίσια της υπόθεσης για άσκηση αθέμιτης επιρροής και παρέμβασης στο έργο της δικαιοσύνης. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας αφέθηκε ελεύθερος τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ