Ο Ταμήλος ξαναχτύπησε: Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ρεύμα -Να πάμε σε ένα χωριό, με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ταμήλος ξαναχτύπησε: Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ρεύμα -Να πάμε σε ένα χωριό, με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του, μοναδική, διάσταση έδωσε ο Μιχάλης Ταμήλος στο «καυτό» θέμα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ, μπορεί κάποιος να ζήσει και χωρίς ρεύμα, σε ένα χωριό, με τις λάμπες που χρησιμοποιούνταν παλιά. Και μέσα σε όλα μπέρδεψε τα κιλοβάτ με τα gigabyte.

«Η ενέργεια δεν είναι κοινωνικό αγαθό. Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό, τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια», είπε ο κ. Ταμήλος μιλώντας στο MEGA και συνέχισε δίνοντας ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς ρεύμα. «Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Αρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό», είπε προκαλώντας την αντίδραση του Στέλιου Κούλογλου. «Αν το σχέδιο της Νέας Ελλάδας είναι να πάμε όλοι στις στάνες και να ζούμε οικολογικά, εντάξει το καταλαβαίνω...», του απάντησε ο δημοσιογράφος.

Στην πορεία της συζήτησης πάντως ο κ. Ταμήλος προκάλεσε γέλια, όταν μιλώντας μπέρδεψε τα κιλοβάτ της ΔΕΗ με τα gigabyte. «Από τα 17 δισ. που είναι η ισχύς, η ΔΕΗ παράγει μόνο τα 10 gigabyte», είπε συγκεκριμένα, για να τον διορθώσει ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης διευκρινίζοντάς του ότι η κουβέντα γίνεται για κιλοβάτ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ ειδήσεις ρεύμα Μιχάλης Ταμήλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ