Συνέχεια θα δοθεί στο Breaking Bad -Η σειρά που όλοι λάτρεψαν και κέρδισε 2 Χρυσές Σφαίρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Συνέχεια θα δοθεί στο Breaking Bad -Η σειρά που όλοι λάτρεψαν και κέρδισε 2 Χρυσές Σφαίρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πίτερ Γκουλντ, διευθυντής παραγωγής του Αμερικανικού καναλιού AMC που είναι υπεύθυνο και για τη δημοφιλή σειρά Breaking Bad, σε δήλωση του στην εφημερίδα New York Daily News ανέφερε πως η νέα σειρά, Better Call Saul, βασισμένη σε χαρακτήρα του Breaking Bad, θα εκτυλίσσεται χρονικά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της σειράς.

Πράγμα που σημαίνει καλά νέα για τους φαν της δημοφιλούς σειράς, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να δουν και άλλο από τον αγαπημένο τους καθηγητή που μετατρέπεται σε λόρδο των ναρκωτικών.


Παρόλα αυτά, ο διευθυντής παραγωγής ανέφερε πως η σειρά δε θα βασίζεται στο Breaking Bad αλλά θα έχει δική της ιστορία, καθώς σκοπός των παραγωγών είναι η σειρά να στέκεται μόνη της.


Επίσης πρωταγωνιστής στη σειρά θα είναι ο ηθοποιός Τζόναθαν Μπάνκς, που έπαιζε τον Μάικ Έρμεντράουτ στη σειρά.


Το Better Call Saul έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 με ήδη 2 σεζόν να είναι κατοχυρωμένες με συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσή Σφαίρα Breaking Bad Better Call Saul
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ