Η Νέα Δημοκρατία «δείχνει» ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση στον Μαραντζίδη - iefimerida.gr

Η Νέα Δημοκρατία «δείχνει» ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση στον Μαραντζίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη καταδίκη της βίαιης επίθεσης στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι οι πρακτικές βίας δεν χωρούν στη Δημοκρατία. Παράλληλα, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κάνουν το ίδιο.

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τη βίαιη επίθεση στον καθηγητή Νίκο Μαραντζίδη. Οι πρακτικές βίας πηγάζουν από τα άκρα και δεν χωρούν στη Δημοκρατία. Αναμένουμε την καταδίκη τέτοιων φαινομένων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συνδαιτυμόνες του στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Συγγρού.

Τον προπηλακισμό σε βάρος του κ. Μαραντζίδη καταδίκασε και το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως έχει μεγάλη σημασία η απόλυτη καταδίκη κάθε μορφής πολιτικής και κοινωνικής βίας.

Για επίθεση εν ψυχρώ, η οποία ήταν υποκινούμενη από κάποιους, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο ίδιος ο Νίκος Μαραντζίδης περιγράφοντας τον ξυλοδαρμό του από τρεις αγνώστους την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με φοιτητή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ