Το GTA ζωντανεύει στη Μαδρίτη: Φαν του παιχνιδιού έκαναν το τρέιλερ ταινία [βίντεο] - iefimerida.gr

Το GTA ζωντανεύει στη Μαδρίτη: Φαν του παιχνιδιού έκαναν το τρέιλερ ταινία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oταν παίζετε ένα βιντεοπαιχνίδι, μεταφέρεστε σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου μπορείτε να πετάξετε, να τρέξετε με το αυτοκίνητο, να πεθάνετε και στη συνέχεια να αναστηθείτε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ομως, ένα ζευγάρι σκηνοθετών από τη Μαδρίτη έφερε αυτή την εναλλακτική πραγματικότητα των βιντεοπαιχνιδιών στον πραγματικό κόσμο.

Η ομάδα Zapruder Pictures δημιούργησε σχολαστικά εκ νέου κάθε σκηνή από το τρέιλερ του νέου «Grand Theft Auto V» δίνοντας μία αληθοφανή πλευρά στο αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των δημιουργών, το βίντεο χρειάστηκε μήνες για να γίνει και γυρίστηκε σε 33 διαφορετικές τοποθεσίες.

Φυσικά μία τέτοια δουλειά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη και την ίδια τη Rockstar Games, την εταιρία που δημιούργησε το «Grand Theft Auto»

Το «Grand Theft Auto V » ήταν τεράστια επιτυχία για την εταιρεία. Αφού έκανε πωλήσεις 1.000.000.000 δολαρίων μέσα σε τρεις μόνο ημέρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Zapruder Pictures έχει ασχοληθεί με διασκευές βιντεοπαιχνιδιών, αφού στο παρελθόν έχουν κάνει ταινία μικρού μήκους για το «Call of Duty» αλλά και το «Max Payne»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρο το τρέιλερ που γύρισαν και στην γωνία κάτω αριστερά ταυτόχρονα το τρέιλερ του παιχνιδιού όπως το παρουσίασε η Rockstar Games.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ