Το μυστήριο με τα αυτοκόλλητα που πλημμύρισαν το Ηρώδειο -Ποιος γέμισε το θέατρο με σατιρικά συνθήματα; [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μυστήριο με τα αυτοκόλλητα που πλημμύρισαν το Ηρώδειο -Ποιος γέμισε το θέατρο με σατιρικά συνθήματα; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκάλεσε μια δράση αγνώστων που στρέφεται κατά φορέων του πολιτισμού όπως το Εθνικό Θέατρο και η Λυρική Σκηνή και η οποία εκδηλώθηκε με τη μορφή... αυτοκόλλητων, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης Παντρολογήματα στο Ηρώδειο.

Οπως σημειώνει το Popaganda.gr, την Παρασκευή το βράδυ λίγο πριν την έναρξη της παράστασης Παντρολογήματα του Γκόγκολ με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο, τη Ναταλία Τσαλίκη και τον Χρήστο Λούλη κάποια μυστήρια αυτοκόλλητα έκαναν την εμφάνιση τους στον προαύλιο χώρο του Ηρωδείου. Στα αυτοκόλλητα αναγράφονταν σατιρικά συνθήματα κατά φορέων του πολιτισμού όπως το Εθνικό Θέατρο και η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Δείτε όλα τα σατιρικά συνθήματα που αναγράφονταν στα αυτοκόλλητο στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ