Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο, το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για συναντήσεις με φίλους αλλά και για μικρές μετακινήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στις οικογενειακές σας υποθέσεις ή σε θέματα της ακίνητης περιουσίας σας, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου. Το Σάββατο, προσέχετε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Απριλίου. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες ώρες, κατά τις οποίες τα οικογενειακά σας θέματα θα έρθουν με ένταση στο προσκήνιο. Η Κυριακή είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Άρης σιγά σιγά παύει να επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Απριλίου, ενώ σιγά σιγά θα αρχίσει να επηρεάζει εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οποιεσδήποτε υποθέσεις που αφορούν την εργασία ή συζητήσεις που έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως ακόμη να μην ολοκληρώνονται. Την ερχόμενη όμως εβδομάδα. Από τις 2 Ιουλίου και μετά, μπαίνουν σε νέα πορεία.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο, η Νέα Σελήνη είναι πολύ σημαντική καθώς δημιουργεί νέες καταστάσεις και νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή. Κάποιο όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα, με τους φίλους να βοηθούν στην πραγματοποίησή του. Το Σάββατο αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ η Κυριακή είναι μια πολύ ωραία μέρα για να την χαρείτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μια αντιφατική κατάσταση. Ενώ η Αφροδίτη φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή σας, ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί καθυστερήσεις στα οικονομικά ας θέματα. Οι εντάσεις που είχατε σε θέματα εργασίας, ακόμη και υγείας, σταδιακά κοπάζουν. Τα επαγγελματικά σας θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν άμεσα και να σας αγχώνουν. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, φροντίστε τις σχέσεις σας μαζί τους, καθώς τον Αύγουστο μπορεί να παρουσιαστεί αρκετά μεγάλη ένταση, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Απριλίου.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές, με την Αφροδίτη να σας κάνει πολύ γοητευτικούς, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου κάνετε πολλές συζητήσεις, οι οποίες όμως ακόμη δεν ολοκληρώνονται. Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο, πολύ σημαντικό ξεκίνημα σε οικονομικά θέματα. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις για ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσαν να έχουν ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να προσέξετε τις παρανοήσεις. Εντάσεις που υπήρχαν σε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, σιγά σιγά καταλαγιάζουν. Από την Κυριακή και μετά μπορείτε να κάνετε ένα νέο πλάνο για τον χώρο της εργασίας.

Καρκίνος

Σε σας τους Καρκίνους ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους ( θέση στην οποία κινείται και η Αφροδίτη) δημιουργεί παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μέχρι την Πανσέληνο της 12ης Ιουλίου. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-8 Ιουλίου προσέχετε τις οικογενειακές υποθέσεις και τις υποχρεώσεις σας. Μετακομίσεις, μετακινήσεις, επισκευές και επιδιορθώσεις στο σπίτι σάς εκνευρίζουν. Η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα. Μπορείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αλλά και να δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Μην τα βάζετε με πρόσωπα της οικογένειάς σας για ένα επαγγελματικό σας θέμα. Μην μεταφέρετε στο σπίτι τα επαγγελματικά σας θέματα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η Νέα Σελήνη είναι πολύ σημαντική. Μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες για ένα οικονομικό θέμα δεν λείπουν. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα τις φιλικές σας σχέσεις αλλά και τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ιδίως αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας είναι πιθανό να υπάρξουν λάθη και παρεξηγήσεις, ακόμη και για ένα οικονομικό θέμα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Αυγούστου δεν λείπουν τα οικογενειακά θέματα, τα οποία μάλιστα θα επανέλθουν μέσα στον Αύγουστο. Αν και ο ανάδρομος Ερμής σας κάνει να σκέφτεστε εκ νέου τα γεγονότα που έχουν συμβεί, η εποχή είναι κατάλληλη για να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί Σεπτέμβριο, αυτές είναι μέρες κοινωνικής επιτυχίας. Η ιδιαίτερα ευνοϊκή Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες σας. Το Σάββατο ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες αντιρρήσεις, ενώ η Κυριακή είναι μια ευχάριστη μέρα, για να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά αυτήν την στιγμή. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από την βοήθεια που σας δίνουν κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Το άγχος που έχετε για τα οικονομικά σας θέματα σιγά σιγά υποχωρεί.

Ζυγός

Ζυγοί του Σεπτεμβρίου, βρίσκεστε σε μια αντιφατική κατάσταση. Από την μια σάς ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, από την άλλη σε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό σας θέμα γίνεται ένα νέο ξεκίνημα. Όμως αυτό το ξεκίνημα, στο οποίο ίσως συμμετέχουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενδεχομένως να μην είναι όπως ακριβώς το έχετε σκεφτεί. Το Σάββατο θα υπάρξει ένα διάστημα εκνευρισμού για σας τους Ζυγούς του δεύτερου δεκαημέρου, που έχετε δηλαδή γεννηθεί τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα. Ο Άρης εγκαταλείπει σιγά σιγά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, έτσι θα αρχίσετε να γαληνεύετε εσείς που ανήκετε σε αυτό το δεκαήμερο, ενώ μπροστά σας έχετε πολύ σημαντικά πράγματα. Ένα οικονομικό σας θέμα τακτοποιείται. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μετά τις 10 Οκτωβρίου, θα δείτε ανθρώπους από τα παλιά, θα κάνετε ταξίδια ή αντίθετα θα αναθεωρήσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας για ένα ταξίδι ή γενικότερα για την πορεία της ζωής σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε με νέα ξεκινήματα, τα οποία θα έχουν διάρκεια μέχρι και την επόμενη Πανσέληνο (12/7). Είναι θεαματικά καλή περίοδος για την συναισθηματική σας ζωή, για τις σχέσεις σας με τους άλλους και γενικότερα για τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ακόμη και στον χώρο της δουλειάς σας ένα νέο ξεκίνημα δείχνει ιδανικό. Το Σάββατο είναι μια κάπως εκνευριστική ημέρα. Η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Η συναισθηματική σας ζωή περνά αναταράξεις αυτό το διάστημα με σκέψεις και διάφορα θέματα που ενδεχομένως εμπλέκονται, ενώ και τα οικονομικά σας σας φορτίζουν. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου από την μια πλευρά ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής σάς κάνει να σκέφτεστε και πάλι, να αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Γενικά βρίσκεστε σε ένα μπέρδεμα.

Τοξότης

Τοξότες μου, οι σχέσεις σας με τους άλλους δείχνουν να βελτιώνονται, ιδιαίτερα για σας που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Μάλιστα, οι σκέψεις που κάνετε τώρα γίνονται πράξεις μετά τις 16 Ιουλίου, όταν θα βρίσκεστε σε μια πολύ καλύτερη περίοδο. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποια παρεξήγηση, κάποια παρανόηση σε θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα οικονομικό σας θέμα που έχει άμεση σχέση τόσο με τα οικογενειακά σας θέματα, όσο και με τα οικονομικά άλλων (εφορίες, δάνειες, ασφάλειες). Το Σάββατο μπορεί να αισθάνεστε εκνευρισμό, ενώ η Κυριακή είναι μια πολύ ευνοϊκή ημέρα. Για σας που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας είναι κάπως περίεργες οι καταστάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικότερα όμως, καθώς προχωρά το καλοκαίρι, είναι καλύτερα να αναβάλετε τις πολύ σημαντικές υποθέσεις σας για μετά τα μέσα Ιουλίου.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου, εσείς επηρεάζεστε άμεσα από την Νέα Σελήνη, με καινούργια σχέδια, καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες να σας απασχολούν. Το Σάββατο υπάρχει ένταση για σας που είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου, ενώ η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα. Τα πράγματα εξελίσσονται ιδανικά για σας που έχετε γενέθλια τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Στον χώρο της εργασίας σας υπάρχουν αντιφατικές καταστάσεις. Ενώ οι άνθρωποι σας αγαπούν, παρουσιάζονται καθυστερήσεις, αναβολές σε ταξίδια ή γενικότερα κάποιες εμπλοκές, οι οποίες ωστόσο θα είναι παροδικές. Η σκιά του Άρη, και η ένταση που προκαλεί, σιγά σιγά απομακρύνεται για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου. Γενικότερα όμως προσέχετε τις εντάσεις και τα θέματα που προέρχονται από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους είναι μια πολύ καλή νέα Σελήνη με θέματα της εργασίας σας να έρχονται στο προσκήνιο, τα οποία μάλιστα θα έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου βρίσκεστε σε μια όμορφη συναισθηματική πορεία. Εσείς των τελευταίων ημερών κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στις σχέσεις ή και τις σκέψεις σας. Ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ευνοούνται.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για σας τους Ιχθύς, ιδίως αν έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Μέχρι τις 12 Ιουλίου κάνετε ένα νέο, πολύ καλό ξεκίνημα, ένα ξεκίνημα που έχετε ήδη ονειρευτεί και αφορά τόσο το επαγγελματικό σας επίπεδο όσο και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια τα πράγματα είναι αντιφατικά σε θέματα οικογένειας, καθώς άλλοτε κλαίτε και άλλοτε γελάτε. Οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών από την μια έχετε οικογενειακές υποθέσεις να σας απασχολούν, από την άλλη όμως έχετε μια πολύ καλή και σημαντική πορεία, τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Επωφεληθείτε, για λίγες μέρες ακόμη (ως τις 16 Ιουλίου), που ο Δίας θα βρίσκεται σε ευνοϊκή για σας θέση.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ