Για 4 μέρες, το Mojito Embassy του Havana Club στη Θεσσαλονίκη! - iefimerida.gr

Για 4 μέρες, το Mojito Embassy του Havana Club στη Θεσσαλονίκη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Havana Club φέρνει στη Θεσσαλονίκη το Mojito Embassy. Εκεί θα φτιάξουμε παρέα το αυθεντικό Havana Club Mojito και θα ζήσουμε για 4 μέρες στους ρυθμούς της Αβάνας!Aπό 30 Ιουνίου μέχρι και 3 Ιουλίου, κάθε μέρα από τις 7.30 το απόγευμα, το Haven Bar στον πεζόδρομο Ρογκότη, γεμίζει με Κουβανέζικους χορούς, μοναδικά lives, workshops με κρουστά και φυσικά, το αγαπημένο cocktail του καλοκαιριού!
Το καλύτερο; Όλα τα events είναι free και το πρώτο Mojito που θα φτιάξετε στο mojito market (καθημερινά 19:30-22:30), κερασμένο από το Havana Club!

Στο Mojito Embassy θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πως φτιάχνεται το Havana Club Mojito, όπως ακριβώς το φτιάχνουν στο διάσημο La Bodeguita Del Medio της Αβάνας: Μόνο με φρέσκα υλικά και φυσικά με λευκό ρούμι Havana Club 3 Ετών. Οι cantineros του Ηavana Club θα βρίσκονται στο Mojito Embassy για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το Μοjito σας!

Παράλληλα, κάθε βράδυ από τις 21.00 και μετά, κάτι διαφορετικό συμβαίνει στο Mojito Embassy! Φορέστε την καλύτερη σας διάθεση και ελάτε για μαθήματα salsa και bolero, workshop με bongos και congas, dance shows, cuban-style DJ sets και live μουσικές από τις καλύτερες Κουβανέζικες μπάντες! Κάπου ακούσαμε ότι ετοιμάζονται και mini γευστικές εκπλήξεις απευθείας από την Κούβα!

Μοjito Embassy, 30.06-03.07
Ηaven Bar (Βενιζέλου 3, Θεσσαλονίκη)

Δείτε το πρόγραμμα του Mojito Embassy εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ