Προσφέροντας στην ελίτ της Wall Street το φίλτρο της αιώνιας ζωής -Τα μυστικά του γιατρού των... ματαιόδοξων πλουσίων - iefimerida.gr

Προσφέροντας στην ελίτ της Wall Street το φίλτρο της αιώνιας ζωής -Τα μυστικά του γιατρού των... ματαιόδοξων πλουσίων

Προσφέροντας στην ελίτ της Wall Street το φίλτρο της αιώνιας ζωής -Τα μυστικά το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχοντας αρκετά χρήματα για να περάσουν άνετα το υπόλοιπο της ζωής τους, αρκετή ισχύ ώστε σχεδόν τίποτα να μην μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την καθημερινότητα τους, η μοναδική... αχίλλειος πτέρνα των πανίσχυρων ανθρώπων της Wall Street είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Οι δυνάμεις τους, που ολοένα και λιγοστεύουν, είναι ίσως το πιο ανησυχητικό πρόβλημα των πάμπλουτων Νεοϋορκέζων οι οποίοι μέσα στη ματαιοδοξία τους ψάχνουν το φίλτρο για την αιώνια ζωή. Στο ιατρείο του Λιονέλ Μπισούν, αρκετοί από αυτούς βρίσκουν την λύση στο ζήτημα που τους αφορά παραπάνω από κάθε τί άλλο.

Ο Αμερικανός γιατρός βγαζεί τα προς το ζην, και όχι μόνο, δουλεύοντας αποκλειστικά για την ελίτ της Wall Street. Σύμφωνα με όσα στηρίζει ο Δρ. Μπισούν, το κλειδί για μια ευτυχισμένη ζωή είναι τα νιάτα σε συνδυασμό με το πλούτο. Για όσους λοιπόν έχουν το... δεύτερο, ο γιατρός είναι διατεθειμένος να προσφέρει τις γνώσεις του και να τους εξασφαλίσει μια «παραμυθένια» ζωή.

Οπως λέει κατηγορηματικά: «Αν είσαι πλούσιος και δεν έχεις φυλάξει τα βλαστοκύτταρά σου, τότε είσαι τελείως βλάκας». Οι πελάτες του φαίνονται να ενστερνίζονται τις απόψεις του διάσημου γιατρού. Πολλοί από αυτούς τον επισκέπτονται συστηματικά, παρόλο που κάθε ώρα στο γραφείο του αντιστοιχεί σε αστρονομικά ποσά. Οι περισσότεροι που... χτυπούν την πόρτα του Δρ. Μπισούν, το κάνουν για προληπτικούς κυρίως λόγους. Κοινές παθήσεις που προέρχονται από γήρας, όπως χαμηλά επίπεδα ενέργειας, σωματικό βάρος και μειωμένη ερωτική επιθυμία είναι οι κύριοι λόγοι που οδηγούν τους πλούσιους στο γραφείο του Αμερικανού γιατρού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο ο αντιπρόεδρος της Emerald Financial, Μπράιαν Πάσαλιτς. Ο μόλις 38 ετών πάμπλουτος επιχειρηματίας επισκέπτεται τον Λιονέλ Μπισούν δύο φορές την εβδομάδα. Η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται περιέχει μια σειρά από ενέσεις τεστοστερόνης, με σκοπό να τονωθεί ο οργανισμός. Αν και η τεχνική φαίνεται λίγο... παράδοξη, ο Πάσαλιτς επιμένει πως τα αποτελέσματα της είναι θαυματουργά.

«Ολη μου η ζωή βελτιώθηκε. Είχα περισσότερη ενέργεια και ήμουν ο παλιός μου ευατός. Η διάθεση μου βελτιώθηκε, όπως και οι ερωτικές μου επιδόσεις. Παράλληλα απέκτησα μια θετικότερη στάση για τη ζωή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η θεραπεία είναι αποτελεσματική. Όταν είχα λιγότερη τεστοστερόνη, η προσοχή μου διασπόταν πιο εύκολα. Ένοιωθα πιεσμένος και δεν είχα ενέργεια. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν θεωρούσα τον εαυτό μου νέο. Χρειάζεσαι ενέργεια για να τα βγάλεις πέρα. Τώρα νοιώθω όπως ένοιωθα μετά από ένα φλιτζάνι δυνατό καφέ. Είμαι ξύπνιος και μπορώ να κάνω το οτιδήποτε.» παραδέχεται ο γνωστός επιχειρηματίας.

Για τον γιατρό των... πλουσίων πάντως, όλα αυτά δεν είναι πάρα πρόσκαιρες λύσεις. Το κλειδί για την αιώνια ζωή βρίσκεται στη θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Η ομάδα του Αμερικανού γιατρού αποσπά βλαστοκύτταρα από τους ασθενείς, όταν αυτά είναι απόλυτα υγιή. Τα φυλάσσουν έναντι ενός μηνιαίου τιμήματος και όταν χρειαστεί μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τη θεραπεία του πελάτη τους. Η εξαγωγή κοστίζει 15.000 δολάρια, ενώ η ασφάλεια των ασθενών δεν καλύπτει κανένα μέρος της θεραπείας.

Ουσιαστικά ο Δρ. Μπισούν στηρίζει την ιατρική του μέθοδο στην αυτό-ίαση. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι σχεδόν απίθανο να απορρίψει βλαστοκύτταρα που προέρχονται από το ίδιο μας το σώμα, σε αντίθεση με μοσχεύματα που προέρχονται από δότες τα οποία συχνά απορρίπτονται από τον οργανισμό. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δαπανηρή αλλά και πολύ αποτελεσματική μέθοδο πρόληψης.

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου ωθεί άτομα από την ελίτ της Wall Street να δαπανήσουν σημαντικά ποσά για να εξασφαλίσουν την υγεία τους. Η... αγορά βλαστοκυττάρων έχει ανέβει σημαντικά το τελευταίο διάστημα, με εταιρίες που εστιάζουν στην αυτο-ίαση να παρουσιάζουν τεράστια κέρδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ