Ο ορισμός του σικ-χλιδάτου γάμου -Η «στρίγγλα» διευθύντρια της Vogue πάντρεψε το γιο της και άφησε τους πάντες άφωνους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο ορισμός του σικ-χλιδάτου γάμου -Η «στρίγγλα» διευθύντρια της Vogue πάντρεψε το γιο της και άφησε τους πάντες άφωνους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ισχυρή κυρία της μόδας και διευθύντρια της Vogue Αννα Γουίντορ φιλοξένησε στο μαγευτικό «κτήμα της» στο Λονγκ Αϊλαντ το γάμο του 28χρονου γιου της Τσάρλι Σάφερ με την 27χρονη μελαχρινή, Ελίζαμπεθ Κόρντι. Μια τελετή χλιδής και απλότητας, μακριά από υπερβολές. Και πάνω από όλα στιλάτη.

Το δεντρόφυτο κτήμα είχε στολιστεί ειδικά για την περίσταση με vintage πολύχρωμα λουλούδια για να υποδεχθεί τους υψηλούς καλεσμένους από το χώρο της μόδας. Ο Μάριο Τεστίνο και ο Οσκαρ ντε λα Ρέντα ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

Περιττές φιοριτούρες δεν υπήρχαν, ούτε καμία άλλη υπερβολή. Μόνο ένας βιολιστής από το δενδρόσπιτο έντυσε με τις μελωδίες του την τελετή δίνοντάς της μια άκρως ρομαντική νότα.

Τα ρούχα των καλεσμένων ήταν ένα και ένα, όπως και των άμεσα εμπλεκόμενων στο γάμο. Η νύφη φορούσε νυφικό που είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνη από τον Οσκαρ ντε λα Ρέντα, ο γαμπρός κοστούμι Burberry ενώ η Αννα Γουίντορ ένα πολύχρωμο μίντι φόρεμα Chanel dress, συνδυασμένο με κολιέ από πέρλες, όπως αυτά που συνηθίζει πάντα να φορά. Φυσικά, δεν αποχωρίστηκε δευτερόλεπτο τα τεράστια κοκάλινα γυαλιά της. Οι φίλες της νύφης φορούσαν όλες φορέματα Prada, ενώ τα παρανυφάκια Alexander McQueen.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Vogue Λόνγκ Άιλαντ Αννα Γουίντορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ