Γιατί η Ντέπυ Γκολεμά έφαγε πρόστιμο 590 ευρώ - iefimerida.gr

Γιατί η Ντέπυ Γκολεμά έφαγε πρόστιμο 590 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, μοιράστηκε μέσω Facebook την απίστευτη ιστορία, που την ανάγκασε να πληρώσει το συγκεκριμένο πρόστιμο.

«Μόλις τέλειωσαν οι καλοκαιρινές μου διακοπές. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Βγήκα από την εφημερίδα να πάω με το μηχανάκι να πληρώσω την ... που έκοψε το τηλέφωνο για οφειλή 9,70 ευρώ (καθότι λέει το μηχάνημα δεν αναγνωρίζει ποσά αλλά καθυστέρηση) και μια απερισκεψία να ανεβώ 20 μέτρα ένα πεζόδρομο ανάποδα μου κόστισε δυο κλήσεις συνολικού ύψους 570 ευρώ! Ο μπάτσος της ΓΑΔΑ που με τσάκωσε, εξάντλησε πάνω μου ΟΛΑ τα πρόστιμα της Οικουμένης. Καθώς αφού είχα φύγει από την εφημερίδα που ήταν στη γωνία δεν είχα μαζί μου ούτε άδεια, ούτε δίπλωμα, ούτε κράνος, ούτε ασφαλιστήριο (αυτό έχει λήξει).... Δοξάστε με...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ