ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη «μικρή ΔΕΗ» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη «μικρή ΔΕΗ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόπο αντιμετώπισης του κόμματος σε κοινοβουλευτικό επίπεδο σε μία σειρά από προαπαιτούμενα που αναμένεται να έρθουν το επόμενο διάστημα στη Βουλή αναμένεται να εξετάσει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών στις 12.00.

Τις βασικές θέσεις του κόμματος αναμένεται να αναπτύξει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι εισηγητές του ΣΥΡΙΖΑ ανά νομοσχέδιο, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντως να έχει δώσει ένα πρώτο δείγμα γραφής από την αντιμετώπιση των επικείμενων ρυθμίσεων για τη «μικρή ΔΕΗ» και το παλλαϊκό μέτωπο που επιχειρεί να συγκροτήσει εναντίον τους.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να μιλήσει και ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, στους σχεδιασμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιλαμβάνεται και ο συνδυασμός και συντονισμός της αντίδρασης με μία εξόρμηση στις... παραλίες, καθώς ο Αλ. Τσίπρας ετοιμάζει περιοδείες και εξορμήσεις σε μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις της χώρας εν μέσω καλοκαιριού.

Η τακτική αυτή συνδυάζεται και με την προσπάθεια οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος, ένα ζήτημα που τέθηκε με εμφατικό τρόπο ακόμη και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και στα κείμενα που εγκρίθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ