Κοιμηθείτε γυμνοί: Το μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση -Οι συνήθειες του ύπνου που κρατούν τον έρωτα ζωντανό - iefimerida.gr

Κοιμηθείτε γυμνοί: Το μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση -Οι συνήθειες του ύπνου που κρατούν τον έρωτα ζωντανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πετάξτε τις πιζάμες και κοιμηθείτε όπως σας έπλασε η φύση. Αυτή η μικρή συμβουλή, θα μπορούσε να είναι το μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Ενα γκάλοπ στο οποίο συμμετείχαν 1.000 άτομα από όλη τη Βρετανία έδειξε ότι όσοι κοιμούνται μαζί γυμνοί, διατηρούν σοβαρή σχέση ή είναι παντρεμένοι.

Λιγότεροι από τους μισούς που φορούσαν πιτζάμες ανέφεραν ότι ήταν «πολύ ευτυχισμένοι», σε σύγκριση με το 57% που δεν φορούσε απολύτως τίποτα. Σύμφωνα με την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι συνήθειες ύπνου μπορεί να έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις καθώς αρκετοί για παράδειγμα, αποφεύγουν να διανυκτερεύουν στο σπίτι του συντρόφου τους οπότε και ξεσπάει διαμάχη

Τα βρώμικα ρούχα στο πάτωμα, η ακαταστασία στο σπίτι και τα άστρωτα κρεβάτια αποτελούν, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, λόγος απογοήτευσης.

Ενας σύντροφος ξενερώνει επιπλέον, και με το φαγητό στο κρεβάτι, τα κατοικίδια ζώα επίσης στο κρεβάτι και το να φοράει ο/η αγαπημένος κάλτσες σε ερωτικές στιγμές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, τα ρούχα που φοράει κάποιος για τον ύπνο θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη γνώμη ενός ατόμου: τα σατέν δίνουν την εντύπωση πλούτου, το βαμβάκι σχετίζεται με την καθαριότητα και ο πολυεστέρας θεωρείται «φθηνό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ