Ηξερε το δολοφόνο του ο 30χρονος που έπεσε νεκρός στον Αγ. Δημήτριο -Το θύμα «κρατούσε» τον αδερφό του δράστη - iefimerida.gr

Ηξερε το δολοφόνο του ο 30χρονος που έπεσε νεκρός στον Αγ. Δημήτριο -Το θύμα «κρατούσε» τον αδερφό του δράστη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστοί ήταν τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο 30χρονος που βρέθηκε νεκρός στον Αγιο Δημήτριο τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο άνθρωπος που του έκοψε το νήμα της ζωής. Το θύμα και ο 22χρονος δράστης είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ όπως προέκυψε ο 30χρονος κρατούσε ως «όμηρο» τον αδερφό του 22χρονου, λίγο πριν πέσει νεκρός.

Ο 22χρονος που σκότωσε το θύμα πυροβολώντας το στο λαιμό και το θώρακα ομολόγησε κάθε λεπτομέρεια του εγκλήματος. Οπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, γνώριζε αρκετά χρόνια τον 30χρονο και το τελευταίο δεκαπενθήμερο λογομαχούσαν συνεχώς τηλεφωνικά, καθώς είχαν προσωπικές διαφορές.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, το θύμα εντόπισε τον 20χρονο αδερφό του δράστη και μαζί με πέντε ακόμη άτομα που επέβαιναν σε μηχανές τον ανάγκασαν να ακινητοποιήσει το όχημα που οδηγούσε, τον ξυλοκόπησαν και τον κράτησαν παρά τη θέλησή του.

Στη συνέχεια, το θύμα οδηγώντας το αυτοκίνητο με συνεπιβάτη τον 20χρονο, κατευθύνθηκε στο σπίτι του δράστη, αφού πρώτα του τηλεφώνησε απαιτώντας να συναντηθούν προκειμένου να απελευθερώσει τον αδελφό του. Ο δράστης κατέβηκε από το σπίτι, έχοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του. Οταν είδε το θύμα να έρχεται, πυροβόλησε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Το θύμα αντέδρασε, επιχειρώντας να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο και τότε ο δράστης πυροβόλησε ξανά, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 30χρονο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις δολοφονία Άγιος Δημήτριος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ