Σκύλος κάνει μπάνιο σε νιπτήρα, κάστορας χαλαρώνει κάτω από το νερό, γουρούνι πλένεται στο μπιντέ -Απίστευτες κινούμενες εικόνες [gif] - iefimerida.gr

Σκύλος κάνει μπάνιο σε νιπτήρα, κάστορας χαλαρώνει κάτω από το νερό, γουρούνι πλένεται στο μπιντέ -Απίστευτες κινούμενες εικόνες [gif]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί για τα περισσότερα κατοικίδια το μπάνιο να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτης και στα σπίτια που τα φιλοξενούν να εξελίσσονται επικές σκηνές όταν έρχεται η ώρα να μπουν κάτω από το νερό, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν εξαιρέσεις. Την ώρα που σκυλιά, γατιά και άλλα ζωάκια αρνούνται πεισματικά να πλυθούν άλλα δείχνουν να το απολαμβάνουν, όπως ακριβώς ένας άνθρωπος απολαμβάνει το ζεστό του μπάνιο!

Σκυλιά, γατιά, χαμστεράκια,ασβοί, κάστορες ακόμη και πουλιά στα παρακάτω gif δείχνουν να απολαμβάνουν και με το παραπάνω το μπάνιο τους. Εικόνες, απλώς απολαυστικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νερό σκύλος γάτα μπάνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ