Ο παραμυθένιος γάμος του πρώην της Κέιτ Μίντλετον -Γιατί η δούκισσα του Κέιμπριτζ αν και ήταν καλεσμένη δεν πήγε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο παραμυθένιος γάμος του πρώην της Κέιτ Μίντλετον -Γιατί η δούκισσα του Κέιμπριτζ αν και ήταν καλεσμένη δεν πήγε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην Ιταλίδα παρουσιάστρια Γιοχάνα Μπότα παντρεύτηκε χθες σε μια μαγευτική τελετή στο Αμάλφι της Ιταλίας ο πρώην φίλος της δούκισσας του Κέιμπριτζ. Και παρά το γεγονός ότι εκείνος είχε δείξει μεγαλοψυχία και είχε δώσει το παρόν στο γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον δεν έκανε το ίδιο. Ελαμψε στην τελετή δια της απουσίας της.

Ο δημοσιογράφος Γουίλεμ Μαρξ και η Κέιτ Μίντλετον ήταν φίλοι από τα σχολικά ακόμη χρόνια τους και υπήρξαν ζευγάρι όταν η δούκισσα του Κέιμπριτζ φοιτούσε στο κολέγιο Μάρλμπορο. Ενα χρόνο φοίτησε εκεί, ένα χρόνο κράτησε και το ειδύλλιο. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, τους είχε «συλλάβει» παρέα και κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου το 2007στο Σάουθ Κένσικτον όταν Κέιτ και Γουίλιαμ είχαν χωρίσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Οσο για τους λόγους για τους οποίους η Κέιτ Μίντλετον δεν πήγε στο γάμο επίσημη εκδοχή δεν υπάρχει. Και μιας και η εξήγηση ότι της έπεφτε μακριά η Ιταλία δεν είναι πειστική, πιο πιθανό είναι να μην παραβρέθηκε στην τελετή γιατί δεν το... επιτρέπει το πρωτόκολλο. Οσο και να το κάνεις δεν είναι και το πιο πρέπον η μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας να πηγαίνει στο γάμο του πρώην της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ