Συλλαλητήρια κατά της διαθεσιμότητας και της αξιολόγησης διοργανώνει από σήμερα η ΑΔΕΔΥ - iefimerida.gr

Συλλαλητήρια κατά της διαθεσιμότητας και της αξιολόγησης διοργανώνει από σήμερα η ΑΔΕΔΥ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συλλαλητήρια ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, αλλά και στο σχέδιο νόμου για την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο, ξεκινά από σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

Συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 15:00 σε διάφορες πόλεις. Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 15:00 στο κέντρο αγώνα που έχουν δημιουργήσει έξω από το υπουργείο Οικονομικών οι απολυμένες καθαρίστριες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προγραμματιστεί καταλήψεις γραφείων διοίκησης και προσωπικού στις υπηρεσίες και τους χώρους εργασίας.

Οι κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ θα κλιμακωθούν στις 9 Ιουλίου, με 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλο το Δημόσιο συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα.

Κινητοποιήσεις και από την ΠΟΕ - ΟΤΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διοργανώνει σήμερα, στις 13:00 και η ΠΟΕ - ΟΤΑ, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η Ομοσπονδία, σχεδιάζει να παραδώσει στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη «χιλιάδες υπογραφών που εναντιώνονται στην εφαρμογή του Ν.4250/2014.

Παράλληλα η ΠΟΕ - ΟΤΑ καλεί τα μέλη της θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει της ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ