Στο Μουντιάλ έχουμε δυο ομάδες στην καρδιά: Τη δική μας και την Ελλάδα -Η ανάλυση ενός Γάλλου για την Εθνική - iefimerida.gr

Στο Μουντιάλ έχουμε δυο ομάδες στην καρδιά: Τη δική μας και την Ελλάδα -Η ανάλυση ενός Γάλλου για την Εθνική

Στο Μουντιάλ έχουμε δυο ομάδες στην καρδιά: Τη δική μας και την Ελλάδα -Η ανάλυσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εβγαλε Ελληνες στο δρόμο, όχι μόνο σε κάθε γωνιά της χώρας, αλλά όπου υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη. Η επιτυχία της Εθνικής ομάδας όμως στο Μουντιάλ ξεσήκωσε και ξένους. Τους γέμισε ενθουσιασμό και τους έκαναν να αναφωνήσουν... η Ελλάδα είμαστε. Αυτό τουλάχιστον γράφει ένας Γάλλος αθλητικογράφος, στην ιστοσελίδα SO FOOT.

Σε μία διαφορετική ανάλυση για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας επί της Ακτής Ελεφαντοστού, ο Τιμπό Λεπλά δεν συγκρατεί τα συναισθήματά του και γράφει για το μάθημα που έδωσαν οι Ελληνες διεθνείς σε όλους τους άλλους. Πως ο ενθουσιασμός και η αυταπάρνηση μπορούν να κάνουν θαύματα. Και καταλήγει στο άρθρο του ότι «Όσο κρατάει το Μουντιάλ έχουμε πάντα δυο ομάδες στην καρδιά μας. Τη μία γιατί είναι η δική μας. Την άλλη γιατί είναι η Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο popaganda.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Εθνική Ομάδα Μουντιάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ