Τρεις συλλήψεις Τούρκων για το φουσκωτό οπλοστάσιο στη Χίο -Αναζητούνται δύο ακόμη - iefimerida.gr

Τρεις συλλήψεις Τούρκων για το φουσκωτό οπλοστάσιο στη Χίο -Αναζητούνται δύο ακόμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ασφάλεια βρίσκονται τις τελευταίες ώρες τρεις Τούρκοι που συνελήφθησαν και φέρονται να έχουν σχέση με την υπόθεση του φουσκωτού-οπλοστάσιο που είχε εντοπιστεί το περασμένο καλοκαίρι στη Χίο, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα.

Οι δύο γυναίκες- 48 και 24 ετών- και ένας 40χρονος άνδρας συνελήφθησαν στην έφοδο που έγινε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής και στη Μεσογείων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ εις βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Συγκεκριμένα σε βάρος της 48χρονης και του 40χρονου εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του Ανακριτή Εφετών Βορείου Αιγαίου, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και σε βάρος της 24χρονης για την ίδια κατηγορία, όπως και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και τα όπλα και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επίσης σε βάρος της εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Τουρκίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι στο φουσκωτό που είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Χίο και Οινούσσες το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και συγκεκριμένα δύο αντιαρματικοί όλμοι, τέσσερις χειροβομβίδες, δύο πιστόλια, σφαίρες και μεγάλος αριθμός έτοιμων εκρηκτικών μηχανισμών. Τότε για την υπόθεση είχαν συλληφθεί οχτώ άτομα, έξι στη Χίο και δύο Κούρδοι στην Αθήνα μετά από έρευνες στα Εξάρχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ