A for Athens -Το μπαρ στην ταράτσα με την καλύτερη, πανοραμική θέα της Αθήνας -Για κοκτέιλς με φόντο την Ακρόπολη [εικόνες] - iefimerida.gr

A for Athens -Το μπαρ στην ταράτσα με την καλύτερη, πανοραμική θέα της Αθήνας -Για κοκτέιλς με φόντο την Ακρόπολη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και τρία χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που άνοιξε το ξενοδοχείο, τα cocktails και η πανοραμική θέα του έκτου ορόφου έχουν αποτυπωθεί σε άπειρες φωτογραφίες που ανεβαίνουν στα social media. Ο λόγος για την περίφημη ταράτσα του Α for Athens.

Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το μετρό στο Μοναστηράκι και προσφέρει πλήθος ετικετών σε ποτά. Η μοντέρνα αισθητική του σε συνδυασμό με τη θέα του ιστορικού κέντρου που προσφέρει είναι προφανώς η αιτία που μία μεγάλη ουρά κόσμου σχηματίζεται έξω από το ασανσέρ του καθημερινά που θα σε οδηγήσει από το ισόγειο στον έκτο όροφο.

Βγαίνοντας όμως από το ασανσέρ η θέα σε αποζημιώνει. Ενα μοναδικό, ζωντανό, κάδρο της Αθήνας με επίκεντρο την Ακρόπολη (σε απόσταση αναπνοής), την πλατεία Μοναστηρακίου, το Αστεροσκοπείο, το Μεταξουργείο, το Λυκαβηττό προς τα πίσω.


Το σέρβις γρήγορο, οι άνθρωποι του μαγαζιού πολύ ευγενικοί και τα ποτά εξαιρετικά. Ξεχωρίζει το κοκτέιλ «Α for Athens sour» με λικέρ μαστίχα , ροδόνερο, σπιτική γρεναδίνη και φρέσκο χυμό λεμόνι, μια συνταγή δροσιστική, που μάλιστα βραβεύτηκε, καθώς ο head bartender του Α for Athens, Θοδωρής Πυρίλλος, με αυτό το κοκτέιλ κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό cocktail worldclass.

A for Athens, Μιαούλη 2 – 4, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3244 244

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοκτέιλ μπαρ ταράτσα ποτό A for Athens
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ