Παπάς ο Χριστόδουλος Ξηρός; Πώς έχει αλλάξει η εμφάνισή του από τις αρχές του έτους - iefimerida.gr

Παπάς ο Χριστόδουλος Ξηρός; Πώς έχει αλλάξει η εμφάνισή του από τις αρχές του έτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με την περίοδο που απέδρασε, στις αρχές του έτους, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο εκτελεστής της 17Ν, είναι κατά πολύ αδυνατισμένος, έχει αφήσει μούσι και τα μαλλιά του να μακρύνουν, ενώ δεν διστάζει, προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός, να κυκλοφορεί φορώντας και ράσο.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η αντιτρομοκρατική έχει πληροφορίες για εμφανίσεις του στην περιοχή των Εξαρχείων. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός πηγαίνει συχνά σε σουβλατζίδικο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Η αντιτρομοκρατική, όπως τονίζει η εφημερίδα έχει πληροφορίες για τις εμφανίσεις του αυτές και παρακολουθεί συγκεκριμένα στοιχεία.

Σημειώνεται, ότι χθες υπάρξαν πληροφορίες ότι ο εκτελεστής της 17Ν εντοπίστηκε πριν κάποιες ημέρες από αστυνομικούς σε αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, αλλά κατάφερε να ξεφύγει, μια πληροφορία την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ