Τζούλιαν Ασάνζ: Ο ιδρυτής του WikilLeaks τώρα θα κάνει και το μοντέλο για χάρη της Vivienne Westwood - iefimerida.gr

Τζούλιαν Ασάνζ: Ο ιδρυτής του WikilLeaks τώρα θα κάνει και το μοντέλο για χάρη της Vivienne Westwood

Τζούλιαν Ασάνζ: Ο ιδρυτής του WikilLeaks θα κάνει το μοντέλο για χάρη της Vivien
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοντέλο για χάρη της Vivienne Westwood θα γίνει ο Τζούλιαν Ασάνζ. Ο ιδρυτής της WikilLeaks, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ετοιμάζεται να λάβει μέρος στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, όπου θα παρουσιάσει στην πασαρέλα μερικά από τα νέα κομμάτια της αντρικής κολεξιόν της διάσημης βρετανίδας σχεδιάστριας.

Με τη διαφορά ότι ο Ασάνζ δεν θα βρεθεί ακριβώς στην πασαρέλα, αλλά θα παρουσιάσει την κολεξιόν μέσα από την πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο όπου έχει καταφύγει από τον Ιούνιο του 2012. Ο 42χρονος Ασανζ θα παρουσιάσει ρούχα του οίκου συνοδευόμενος από έξι μοντέλα.

Ο Αυστραλός δημοσιογράφος, υπεύθυνος για πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αφορούν την παγκόσμια πολιτική σκηνή, παραμένει στην πρεσβεία της λατινοαμερικάνικης χώρας η οποία του έχει χορηγήσει πολιτικό άσυλο προκειμένου να αποφύγει την έκδοσή του στην Σουηδία, όπου κατηγορείται για φερόμενες σεξουαλικές επιθέσεις. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και εκφράζει φόβους για έκδοσή του στις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν οργιστεί από την δημοσιοποίηση μυστικών εγγράφων του Πενταγώνου από τον WikiLeaks.

Τζούλιαν Ασάνζ: Ο ιδρυτής του WikilLeaks τώρα θα κάνει και το μοντέλο για χάρη της Vivienne Westwood | iefimerida.gr 0

Σε δηλώσεις του στη «Daily Mail» ο γιος της Vivienne Westwood είπε ότι αισθάνεται πως όσα έχουν συμβεί στον Ασάνζ είναι άδικα αλλά και ότι τον επέλεξε επειδή ήθελε να δείξει στον κόσμο τα όσα περνάει ο ιδρυτής του WikilLeaks.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Vivienne Westwood εμπλέκεται στην υπόθεση Ασάνζ. Πριν από δυο χρόνια, είχε κυκλοφορήσει μπλουζάκια με την επιγραφή «I am Julian Assange» (Είμαι ο Τζούλιαν Ασάνζ) σε ένδειξη συμπαράστασης. Τα έσοδα από τις πωλήσεις τα διέθεσε για τη χρηματοδότηση του WikilLeaks.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ