Μαίνεται η πυρκαγιά στην Κορινθία: Κάηκαν σπίτια στο Γαλατάκι -Στο νοσοκομείο αξιωματικός της πυροσβεστικής [εικόνες&βίντεο]] - iefimerida.gr

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Κορινθία: Κάηκαν σπίτια στο Γαλατάκι -Στο νοσοκομείο αξιωματικός της πυροσβεστικής [εικόνες&βίντεο]]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, αξιωματικός της πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στη περιοχή Γαλατάκι.

Ο ένστολος, όπως αναφέρει το τοπικό πόρταλ korinthostv.blogspot άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι φλόγες κατέστρεψαν τουλάχιστον δυο σπίτι. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Γαλατάκι και σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξεκίνησε από χαράδρα και τώρα βρίσκεται κοντά στον οικισμό, Γαλατάκι.

Στο σημείο επιχειρούν 13 οχήματα με 30 πυροσβέστες ενώ αναμένεται και δύο καναντέρ για να συμβάλλουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Κορινθία: Κάηκαν σπίτια στο Γαλατάκι -Στο νοσοκομείο αξιωματικός της πυροσβεστικής [εικόνες&βίντεο]] | iefimerida.gr 0
Μαίνεται η πυρκαγιά στην Κορινθία: Κάηκαν σπίτια στο Γαλατάκι -Στο νοσοκομείο αξιωματικός της πυροσβεστικής [εικόνες&βίντεο]] | iefimerida.gr 1
Μαίνεται η πυρκαγιά στην Κορινθία: Κάηκαν σπίτια στο Γαλατάκι -Στο νοσοκομείο αξιωματικός της πυροσβεστικής [εικόνες&βίντεο]] | iefimerida.gr 2
Μαίνεται η πυρκαγιά στην Κορινθία: Κάηκαν σπίτια στο Γαλατάκι -Στο νοσοκομείο αξιωματικός της πυροσβεστικής [εικόνες&βίντεο]] | iefimerida.gr 3

Εφιαλτικό το σκηνικό στον οικισμό Μάζι Μαλεσίνας

Μεγάλες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 2:00΄ το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μάζι, κοντά στην εθνική οδό στο ύψος της Μαλεσίνας.

Στην περιοχή, γράφει το lamiareport.gr, έχουν μεταβεί ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ρίψεις νερού κάνουν δύο αεροπλάνα PZL, που επιχειρούν από το αεροδρόμιο της Λαμίας, καθώς επίσης και δύο Καναντέρ.

Η φωτιά έχει δύο μέτωπα και επεκτείνεται σε πευκόφυτη περιοχή, ενώ ισχυροί άνεμοι που επικρατούν, καθώς και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες -κοντά στους 42 βαθμούς- κάνουν το έργο των πυροσβεστών δύσκολο.

Πριν από την εκδήλωση αυτής της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες από εδάφους και αέρος αντιμετώπισαν εν τη γενέσει της μία ακόμα πυρκαγιά 20 χιλιόμετρα νότια από την Μαλεσίνα, στο Κόκκινο.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Αγιόκαμπο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί, επίσης, από άγνωστη αιτία, σε δασική περιοχή στο Πολυδένδρι Αγιας, συνεχίζοντας να κατακαίει ελαιόδεντα μηλιές και καρυδιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ