Μόνο ο Ταμήλος της ΝΔ κατάφερε να «συνεννοηθεί» με την Ζωή Κωνσταντοπούλου - iefimerida.gr

Μόνο ο Ταμήλος της ΝΔ κατάφερε να «συνεννοηθεί» με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με τον οποίο τα πάει καλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου απο τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτός είναι ο Μιχάλης Ταμήλος. Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ ανέλαβε πρόεδρος της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης στην οποία η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι μέλος.

Στον πρώτο καυγά που άρχισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλο πριν από λίγες μέρες, ο κ. Ταμήλος πηρε εμφανώς το μέρος της, λέγοντας στον βουλευτή που ζητούσε να τη διακόψει «εγώ δεν θα γίνω Μαρκογιαννακης».

Η φράση αυτή αμέσως χτύπησε θετικά στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία άρχισε να λέει καλά λόγια για τον κ.Ταμήλο και ίσως είναι από τις σπάνιες φορές που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά καλά για νεοδημοκράτη.

Το δεύτερο επεισόδιο αυτού του ιδιότυπου... πολιτικού έρωτα παίχθηκε χθες το βράδυ, στην ίδια επιτροπή. Αυτή τη φορά η κυρία Κωνσταντοπούλου συγκρούστηκε με τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη γιατί μιλούσε επί πολύ ώρα:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: Δεν είναι συνέδριο εδώ.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τι είπατε;

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: Λέω, 7 λεπτά μιλάς, για το νομοσχέδιο κουβέντα δεν είπες.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς σε ποιον μιλάτε έτσι;

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: Στη συνάδελφό μου. Σε ποιον να μιλήσω;

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τι τρόπος είναι αυτός;

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τον Μιχάλη Ταμήλο να κάνει παρατήρηση στον κ. Κυριαζίδη να μην την διακόπτει. Και ο κ. Ταμήλος προς έκπληξη όλων των βουλευτών της ΝΔ ανακάλεσε στην τάξη τον βουλευτή της ΝΔ.

Ευχαριστημένη και ικανοποιημένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για ακόμα μια φορά με κολακευτικά λόγια για τον Μιχάλη Ταμήλο:

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ευτυχώς δεν έχουμε στην έδρα κάποιον που θα μας πει και «άτακτες μαθήτριες». Ευτυχώς εσείς δείχνετε άλλο ήθος κ.Ταμήλο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ