Οδηγός σε αμόκ επιτίθεται με τσεκούρι σε αυτοκίνητο με παιδιά στο πίσω κάθισμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Οδηγός σε αμόκ επιτίθεται με τσεκούρι σε αυτοκίνητο με παιδιά στο πίσω κάθισμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο εκνευρισμένοι οδηγοί σταματούν τα αυτοκίνητά τους σε κάποιο δρόμο της Ρωσίας και διαπληκτίζονται, έπειτα από μικροσύγκρουση.

Ξαφνικά, η διαμάχη τους παίρνει τεράστιες διαστάσεις, με τον έναν εκ των δύο να βγάζει από το πορτμπαγκάζ του οχήματός του ένα τσεκούρι και να αρχίζει με μανία να χτυπά το αυτοκίνητο του «αντιπάλου» του, την ώρα που παιδιά κάθονταν στο πίσω κάθισμα.

Το περιστατικό απαθανατίστηκε από κινητό τηλέφωνο περαστικού και δείχνει τη σύζυγο του δράστη να ουρλιάζει από πανικό, προσπαθώντας να τον αποτρέψει, ενώ στο βίντεο ακούγονται και οι φωνές τρόμου των μικρών παιδιών. Μάλιστα, ο οδηγός που δέχεται την επίθεση αν και κατορθώνει να διαφύγει από το σημείο, ωστόσο δεν προλαβαίνει να το κάνει εγκαίρως με αποτέλεσμα η μια τσεκουριά να σπάσει το παράθυρο ενός εκ των παιδιών. Σύμφωνα με τη βρετανική έκδοση της «Metro», κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε, πέραν του σοκ που υπέστησαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ