Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Ιουνίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς των 2-3 πρώτων ημερών σήμερα είναι μια ωραία μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στα οικογενειακά σας θέματα, το οποίο όμως θα πρέπει να γίνει με προσοχή. Η αντίθεση Άρη –Ουρανού εξακολουθεί να ταλανίζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Απριλίου. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας είναι πιθανό να υπάρξει μεγάλη ένταση. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε συζητήσεις για θέματα εργασίας, ίσως και υγείας. Υπάρχει περίπτωση να βλέπετε τα πράγματα πολύ πιο καλά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Ψάξετε προσεκτικά και βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ της ευκαιρίας και της υπερβολής.

Ταύρος

Ταύροι μου, σας απασχολούν ακόμη θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται. Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να συζητήσετε για ένα παλιό οικονομικό σας θέμα. Μετά το μεσημέρι, με την Σελήνη στον Καρκίνο και την αυριανή Νέα Σελήνη, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο θα κάνετε ένα νέο, πάρα πολύ σημαντικό ξεκίνημα, το οποίο διαρκεί μέχρι την επόμενη Πανσέληνο (12/7). Το ξεκίνημα αυτό ευνοεί την επίλυση οικογενειακών θεμάτων, στα οποία μάλιστα θα έχετε και την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Μαΐου θα υπάρξουν προσωρινές καθυστερήσεις σε κάποιο σχέδιό σας. Το άγχος λόγω των επαγγελματικών σας εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά όσο το αφήνετε να μεγαλώνει, τόσο δεν σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας.

Δίδυμοι

Μεγάλες μέρες ζείτε οι περισσότεροι από εσάς τους Διδύμους. Τόσο η Σελήνη (μέχρι το μεσημέρι) όσο και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας κάνουν γοητευτικούς και ευρηματικούς. Ακόμα ο Άρης από το Ζυγό σας γεμίζει ενέργεια, σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν και τα καβγαδάκια δεν λείπουν, για εσάς που ανήκετε στο β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σας. Από το βράδυ προετοιμάζεται η Νέα Σελήνη στον καρκίνο, η οποία προωθεί οικονομικά σας θέματα. Μην αναμίξετε φίλους στην προσωπική σας ζωή. Να θυμάστε ότι τα καλύτερα έρχονται μετά τα μέσα Ιουλίου.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο το ονειρεύεστε καιρό. Το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα είναι μια πολύ ωραία όψη, η οποία ευνοεί γενικότερα τόσο τα όνειρα που έχετε κάνει όσο και την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, προσέξτε και μην δίνετε αφορμές για σχόλια, καθώς πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας σχολιάσουν. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού εξακολουθεί να κάνει τις μέρες αυτές S.O.S. σε ό,τι αφορά οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Ιουλίου. Προσέχετε, λοιπόν. Αντίθετα, μην αφήνετε μέρα να πάει χαμένη εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, τώρα που ο Δίας βρίσκεται στις μοίρες του Καρκίνου που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η Νέα Σελήνη μιλά για νέα ξεκινήματα, τα οποία ενδεχομένως δεν θέλετε να κοινολογήσετε. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22 – 24 Ιουλίου θα έχετε την βοήθεια φίλων. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά θα ευοδωθούν λίγο αργότερα. Ενδεχομένως να βοηθηθείτε σε ένα οικονομικό σας θέμα. Προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα, τον τρόπο που οδηγείτε και μετακινείστε γενικότερα, αλλά και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Ένα οικονομικό σας θέμα δεν προχωρά. Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αρκεί να έχετε κάνει σωστές επιλογές. Ο Ποσειδώνας απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη. Οι φίλοι αλλά και πρόσωπα της οικογένειάς σας σας βοηθούν στα θέματα που σας απασχολούν. Ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί άμεσα, αν και αυτή την στιγμή δεν προχωρά, σιγά σιγά καταλαγιάζει.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς των πρώτων ημερών, για σας που έχετε γεννηθεί Σεπτέμβριο, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά, ενώ έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Σκέφτεστε ένα ταξίδι. Όμως, ο Άρης στο ζώδιο σας εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου. Προσέχετε πολύ. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό σας χώρο αρκεί να έχετε μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις σας. Υπερβολές θα υπάρξουν για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, αλλά και εύνοια σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα πορεία, η οποία είναι πιεστική. Η Νέα Σελήνη είναι μοναδική για σας που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, δείχνοντας νέα ξεκινήματα σε ό,τι έχει σχέση με ταξίδια, με σπουδές και με σημαντικές νομικές υποθέσεις. Θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά άλλων μπορεί να καθυστερούν, αλλά ουσιαστικά θα πραγματοποιηθούν.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας κάνει ό,τι μπορεί για να γλυκάνει τις σχέσεις σας. Αυτό όμως που σας απασχολεί ιδιαίτερα είναι ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα, το οποίο σχετίζεται με την οικογένειά σας. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Θέλετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα αλλάξουν τελείως την ζωή σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους ο χώρος της εργασίας σας είναι αυτός που έχει να σας δώσει πολλά. Η Νέα Σελήνη όμως μιλά για ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αν έχετε γεννηθεί Δεκέμβριο. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέχετε, αν και δυνατοί φίλοι σάς προσφέρουν την βοήθειά τους. Ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιανουαρίου, βελτιώνοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ένα οικογενειακό σας θέμα βρίσκει λύσεις λίγο αργότερα.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ρομαντικά, αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο. Γενικότερα, στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν νέα δεδομένα, τα οποία ευνοούν και τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως αυτή την περίοδο να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα σας φέρουν κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλοί θα οργανώσετε ταξίδια.

Ιχθείς

Ιχθύες μου, ένα οικογενειακό σας θέμα σάς απασχολεί, ενώ θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για αυτό το ζήτημα. Όμως είναι γλυκά έξοδα, θα τα χαρείτε και σεις οι ίδιοι. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Με τα οικονομικά σας ενδεχομένως να υπάρξει ένα θέμα, που όμως είναι παροδικό.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ