Αυτή είναι η πιο όμορφη ταβέρνα με αυλή στο κέντρο -Για ξεχωριστό φαγητό κάτω από μουριές και κληματαριές [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πιο όμορφη ταβέρνα με αυλή στο κέντρο -Για ξεχωριστό φαγητό κάτω από μουριές και κληματαριές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ολάνθιστη αυλή του Aμα Λάχει στην Καλλιδρομείου στα Εξάρχεια, που μοσχοβολάει βασιλικούς, τα τραπέζια τοποθετήθηκαν με σύνεση για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες από τις 11 το πρωί που ανοίγει το μαγαζί, παχιά σκιά, δροσερές μανταρινάδες, σπιτικά γλυκά –σοκολατόπιτα, εκμέκ, καρυδόπιτα- και απίστευτα παγωτά κάτω από τις μουριές και την κληματαριά, δίπλα στα κιούπια με τα γεράνια και τα γιασεμιά.

Στις 13:00 ακριβώς, όπως σημείωνει το Popaganda.gr, η κουζίνα του μαγαζιού ανοίγει και ελληνικοί μεζέδες πλημμυρίζουν με μυρωδιές τη γειτονιά. Με καλωσόρισμα ζυμωτό ψωμί και ελιές, στα τραπέζια σερβίρονται λογιών λογιών ορεκτικά, ενώ στον κατάλογο του φιγουράρουν διάφορα ελληνικά τυριά, αλλαντικά καθώς και ψητά της ώρας. Για να απολαύσετε τους μεζέδες μερακλίδικα δοκιμάστε οπωσδήποτε τσίπουρο από τον Τύρναβο ή μυρωδάτη τσικουδιά από την Κρήτη ή «δροσίστε» το γεύμα σας με μπύρες ελληνικές –Ζέος, ρεθυμνιακή Brink’s, Νήσος, Bios 5 με βύνη από πέντε δημητριακά που έχουν κάνει πάταγο στην αγορά.

Δείτε όλα τα ελληνικά πιάτα που μπορεί να γευθεί κανείς στο Αμα λάχει στης Νεφέλης, πώς το μαγαζί δίνει τη δυνατότητα, κατεβαίνοντας λίγα μόνο σκαλιά, να γευτεί κανείς ξεχωριστά γαλλικά πιάτα, βρείτε που ακριβώς βρίσκεται και φυσικά φωτογραφίες από το μαγαζί στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Αυτή είναι η πιο όμορφη ταβέρνα με αυλή στο κέντρο -Για ξεχωριστό φαγητό κάτω από μουριές και κληματαριές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ