Ρήγας -Κωνσταντοπούλου: Η κόντρα καλά κρατεί -Νέα εκρηκτική συνεδρίαση στη Βουλή - iefimerida.gr

Ρήγας -Κωνσταντοπούλου: Η κόντρα καλά κρατεί -Νέα εκρηκτική συνεδρίαση στη Βουλή

Ρήγας -Κωνσταντοπούλου: Η κόντρα καλά κρατεί -Νέα εκρηκτική συνδρίαση στην Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα οδηγείται, όπως όλα δείχνουν, η σύγκρουση του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς, οι δύο τους ήρθαν για ακόμη μια φορά σε ευθεία αντιπαράθεση εντός Βουλής.Την κόντρα ξεκίνησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία κατηγόρησε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση ότι έκλεισε τη Βουλή για να «καθαρίσει» ο κ. Βενιζέλος από το σκάνδαλο των υποβρυχίων και να παραγραφεί η δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Ο κ. Ρήγας, από την πλευρά του, σήκωσε το γάντι και όταν πήρε τον λόγο θέλησε να θυμίσει ότι αυτός που παρουσίασε το βιβλίο του κεντρικού προσώπου στο σκάνδαλο των υποβρυχίων Αντώνη Κάντα δεν ήταν άλλος από τον πατέρα της Ζωής Νίκο Κωνσταντόπουλο. «Να μην αναζητούν λοιπόν αλλού τα πρόσωπα των σκανδάλων αλλά δίπλα τους και μέσα στο κόμμα τους» είπε ο κ. Ρήγας.

Η κα Κωνσταντοπούλου αντέδρασε λέγοντας στον κ. Ρήγα να συνεχίσει να υπερασπίζεται τον «αθώο κ. Βενιζέλο» με αποτέλεσμα ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να πει «δεν δέχομαι διακοπές από την επιδοματούχο ανήλικη». «Ζηλέψατε την δόξα του Δριβελέγκα» απάντησε η Ζωή με τον κ. Ρήγα να απαντάει «Ακόμα περιμένω την αγωγούλα που μου είχες τάξει».

Ανταπαντώντας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης από τον κ. Ρήγα θυμίζοντας ότι στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κάντα ήταν παρών και ο Γιάννης Στουρνάρας.

Καβγάς και με την Θεοδώρα Τζάκρη

Οι καυγάδες όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού στο στόχαστρο του κ. Ρήγα μπήκε και η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη η οποία λίγη ώρα πριν είχε ασκήσει αυστηρή κριτική για την πολιτική του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και για τις απολύσεις. «Τις 15.000 απολύσεις εσύ τις υπέγραψες ως Υφυπουργός» φώναξε ο Παναγιώτης Ρήγας ενώ αμέσως μετά όταν πήρε το λόγο χαρακτήρισε την κυρία Τζάκρη πολιτικό γενίτσαρο που προσπαθεί να γίνει αποδεκτή στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι θλιβερό το φαινόμενο των πολιτικών γενίτσαρων στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι θλιβερό και αναξιοπρεπές να λέει ο ΣΥΡΙΖΑ "σκύψτε , δηλώστε μετάνοια και θα σας πάρω. Τι πιο θλιβερό και αναξιοπρεπές από το να υποχρεώνονται κάποιοι που έχουν ψηφίσει τα πάντα, να κάνουν κωλοτούμπες για να εξασφαλίσουν μια θεσούλα στα ψηφοδέλτια» σχολίασε ο Παναγιώτης Ρήγας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ