Η μητέρα του γαλανομάτη γκάνγκστερ ξεσπά: «Μόνο του έγκλημα είναι η ομορφιά του» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μητέρα του γαλανομάτη γκάνγκστερ ξεσπά: «Μόνο του έγκλημα είναι η ομορφιά του» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα του Τζέρεμι Μικς, του γαλανομάτη γκάνγκστερ που τρέλανε τα μίντια, σπάει τη σιωπή της και ξεσπάει: «Μόνο του έγκλημα είναι η ομορφιά του».

Η Κάθριν Έντζιερ, σε δηλώσεις της στην Daily Mail, αποκαλύπτει ότι ο γιος της περνάει δύσκολα στη φυλακή και κλαίει καθημερινά. «Περνάει μια τρομερή δοκιμασία από τα μέλη της συμμορίας στην οποία ανήκε στο παρελθόν», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι «σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που ξύπνησε χωρίς δάκρυα στα μάτια του».

Η μητέρα του γαλανομάτη γκάνγκστερ ξεσπά: «Μόνο του έγκλημα είναι η ομορφιά του» [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Η μητέρα του γαλανομάτη γκάνγκστερ ξεσπά: «Μόνο του έγκλημα είναι η ομορφιά του» [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Η μητέρα του γαλανομάτη γκάνγκστερ ξεσπά: «Μόνο του έγκλημα είναι η ομορφιά του» [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ο γιος της, όπως λέει, έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες για να γυρίσει στον «ίσιο δρόμο» και τα κατάφερε. Τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν σε ένα εργαστήριο. Όταν τον έπιασαν οι αστυνομικοί βρισκόταν καθ' οδόν για τη δουλειά του μαζί με έναν συνάδελφο. «Το όπλο που βρέθηκε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του ήταν για προσωπική προστασία και δεν είχε καμία σχέση με τη δράση της οργάνωσης», συμπληρώνει η μητέρα του Μικς.«Ο γιος μου είναι αθώος», επιμένει. Όσον αφορά τη γυναίκα του, υπογραμμίζει ότι κρύβεται από τα μίντια γιατί φοβάται μην χάσει τη δουλειά της ως νοσοκόμα. «Η γυναίκα του πιστεύει στην αθωότητα του γιου μου και θέλει να γυρίσει πίσω στο σπίτι τους», τονίζει η 60χρονη.

Η μητέρα του γαλανομάτη γκάνγκστερ ξεσπά: «Μόνο του έγκλημα είναι η ομορφιά του» [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Το ζευγάρι έχει ένα γιο τριών ετών, ενώ μαζί τους μένει και το παιδί από τον πρώτο γάμο της συζύγου του Μικς. Πράγματι, σύμφωνα με τη μητέρα του, οι προτάσεις για μόντελινγκ αλλά και για ταινίες, έχουν πέσει βροχή στον 30χρονο φερόμενο ως γκάνγκστερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ