Σε... μηχανουργείο του Λαυρίου θα γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε... μηχανουργείο του Λαυρίου θα γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το Λαύριο, που έχει και καλά ουζερί, αρχίζει η επιχείρηση μετασχηματισμού του Ποταμιού σε κανονικό κόμμα. Οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, θα αρχίσουν το απόγευμα της Παρασκευής με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη (8 μ.μ.) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την εκλογή της Πανελλήνιας Επιτροπής.

Όπως σημειώνει το «Έθνος» στα Παραπολιτικά, αν έχουν κάποια σημασία οι συμβολισμοί, οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Ανοιχτό Θέατρο και στα κτίρια της Ασβεστοκαμίνου, του Μηχανουργείου και της Επίπλευσης...

Πέρα από τα ιδεολογικοπολιτικά και οργανωτικά θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στο συνέδριο, σημασία έχουν και οι παρουσίες από άλλους χώρους.
Το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπηθεί από την Εύα Καϊλή και τον Ν. Ανδρουλάκη, η ΔΗΜΑΡ από τον Θ. Θεοχαρόπουλο, ενώ εκπροσώπηση θα υπάρξει και από τα άλλα κόμματα (πλην ΑΝΕΛ και, φυσικά, Χρυσής Αυγής).

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν επίσης οι Σπ. Λυκούδης, Γρ. Ψαριανός, Β. Οικονόμου και Α. Παπαδόπουλος, ο Π. Τατσόπουλος, στελέχη της Δράσης (που ετοιμάζονται να προσχωρήσουν στο Ποτάμι), ενώ ομιλίες θα απευθύνουν ο Γ. Καμίνης και ο Γ. Μπουτάρης. Πάντως, το μεγάλο ζήτημα -το οποίο δεν θα εξαντληθεί βέβαια στο Λαύριο- είναι αν το Ποτάμι θα συνεισφέρει στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς ή θα ακολουθήσει -προς το παρόν τουλάχιστον- αυτόνομη πορεία...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ