Angelo di Spirito Rosa: Η ελληνική επιχείρηση που ξεπέρασε τους παγκόσμιους τιτάνες της μόδας - iefimerida.gr

Angelo di Spirito Rosa: Η ελληνική επιχείρηση που ξεπέρασε τους παγκόσμιους τιτάνες της μόδας

Angelo di Spirito Rosa: Η ελληνική επιχείρηση που ξεπέρασε τους παγκόσμιους τιτά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική επιχείρηση Angelo di Spirito Moda, μπορεί να μετράει μόλις 3 χρόνια στον χώρο, ωστόσο κατάφερε ήδη να καταξιωθεί κερδίζοντας βραβείο αναγνωρισμένου κύρους, διαγωνιζόμενη απέναντι σε παγκόσμιους τιτάνες της βιομηχανίας μόδας.

Συγκεκριμένα, στα πρώτα Clio Image Awards, που έγιναν σε συνεργασία με τη «βίβλο της μόδας» WWD (Women's Wear Daily) στο «The Pierre Hotel» της Νέας Υόρκης, η Angelo di Spirito Rosa, ήταν ανάμεσα στους νικητές στην κατηγορία του design, μαζί με τη Ralph Lauren και την Estee Lauder. Επίσης στο ίδιο event παρευρέθηκε και η fashion Icon Σάρα Τζέσικα Πάρκερ όπου έλαβε τιμητικό βραβείο για την συνεισφορά της στην βιομηχανία μόδας.

Η συμμετοχή της Angelo di Spirito Rosa ήταν στην κατηγορία της συσκευασίας, καθώς είναι επίσης γνωστή ως η εταιρεία που «εμφιαλώνει» τα κοσμήματα της.

Οπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και εμπνευστής της περίτεχνης αυτής συσκευασίας, Βασίλης Τρίκαρδος: «δηλώνοντας συμετοχή, δεν περιμέναμε καν να φτάσουμε μέχρι τις τελικές υποψηφιότητες, μπήκαμε στην λίστα με αυτές και ανακαλύψαμε ποιοι ήταν οι άλλοι συμμετέχοντες. Εταιρείες όπως Ralph Lauren, Estee Lauder, Hearst Corporation, Diane Von Furstenberg και Tory Burch, με συνδυασμένα έσοδα άνω των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εταιρείες που θαυμάζουμε και σεβόμαστε! Εκείνη την στιγμή ακριβώς σκεφτήκαμε ότι ακόμα και μέχρι εδώ που φτάσαμε ήταν ένα αρκετά μεγάλο επίτευγμα. Και μετά ανακοινωθήκαμε ως οι νικητές για το βραβείο Design - Packaging, Honoring Creative Excellence Woldwide!»

H Angelo di Spirito Rosa είναι ένα brand κοσμημάτων, με έδρα την Αθήνα, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς. Έχει γίνει γνωστή για την μοναδική concept συσκευασία της όπου τα κοσμήματα μπαίνουν μέσα σε γυάλινα μπουκάλια καθώς επίσης για τα κομψά και καλαίσθητα σχέδια
κοσμημάτων, δημιουργίες της Head of Design, Μαριάντζελας Παράβαλου-Τρικάρδου.

Όλα τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από το κλασσικό καθολικό ροζάριο μεταμορφωμένο και προσαρμοσμένο στις τελευταίες διεθνείς τάσεις της μόδας.

Η πρώτη συνεργασία της Angelo di Spirito Rosa, εξαιρετικά ασυνήθιστο για καινούριο fashion brand, ήταν με δύο από τις πλέον γνωστές high fashion boutiques του κόσμου, την Luisa Via Roma και το Banner.

Angelo di Spirito Rosa: Η ελληνική επιχείρηση που ξεπέρασε τους παγκόσμιους τιτάνες της μόδας | iefimerida.gr 0
Angelo di Spirito Rosa: Η ελληνική επιχείρηση που ξεπέρασε τους παγκόσμιους τιτάνες της μόδας | iefimerida.gr 1
Angelo di Spirito Rosa: Η ελληνική επιχείρηση που ξεπέρασε τους παγκόσμιους τιτάνες της μόδας | iefimerida.gr 2
Angelo di Spirito Rosa: Η ελληνική επιχείρηση που ξεπέρασε τους παγκόσμιους τιτάνες της μόδας | iefimerida.gr 3
Angelo di Spirito Rosa: Η ελληνική επιχείρηση που ξεπέρασε τους παγκόσμιους τιτάνες της μόδας | iefimerida.gr 4
Angelo di Spirito Rosa: Η ελληνική επιχείρηση που ξεπέρασε τους παγκόσμιους τιτάνες της μόδας | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα βραβείο επιχείρηση Angelo di Spirito Rosa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ