Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Ιουνίου

Τα ζώδια της Τετάρτης  25 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί, με τους πλανήτες να έχουν μαζευτεί στους Διδύμους, θα έχετε επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις. Ωστόσο η αντίθεση Άρη – Ουρανού δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Απριλίου. Διαφυλάξτε λοιπόν την σχέση σας με τον σύντροφό σας, αλλά προστατέψτε και την υγεία σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Απριλίου θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, στις οποίες θα περάσετε όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να σας βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια αντιφατική περίοδο, κατά την οποία σκέφτεστε πολλά λόγω θεμάτων της εργασίας ή της υγείας σας, τα οποία δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Ειδικά αν υπάρχουν θέματα υγείας, δείτε τα, ελέγξτε τα δύο και τρεις φορές. Μπορεί να γίνουν κάποια λάθη και να είστε υπερβολικοί. Η Νέα Σελήνη μιλά για νέα ξεκινήματα στην οικογενειακή σας ζωή.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αρκετοί πλανήτες δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Αν και υπάρχει ένα μπέρδεμα σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα του παρελθόντος, πολλοί θα πάρετε χρήματα που σας οφείλουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο θα έχετε νέες, πολύ σημαντικές επαφές. Εσείς που έχετε γεννηθεί έχετε μετά τις 13-14 Μαΐου ευνοείστε σε οτιδήποτε έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Άγχος υπάρχει για ένα επαγγελματικό σας θέμα. Γενικότερα θα πρέπει να προσέχετε θέματα εργασιακά, επαγγελματικά αλλά και θέματα υγείας.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι τις μέρες αυτές ασχολείστε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, με την Αφροδίτη να ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή αν έχετε γεννηθεί Μάιο. Βέβαια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή δείχνει λάθη, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Θέματα σχετικά με τα παιδιά ή την συναισθηματική σας ζωή ίσως σας προκαλέσουν άγχος και αρκετά προβλήματα. Η Νέα Σελήνη μιλά για νέα σημαντικά ξεκινήματα στα οικονομικά σας θέματα.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι, με τρεις πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Ερμή) στο προηγούμενο από σας ζώδιο, θα έχετε είτε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες είτε άγχη που αφορούν συναισθηματικά και οικονομικά σας θέματα. Ακόμη μπορεί να δημιουργηθούν σχόλια σε βάρος σας. Για αυτό να είστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου οι μέρες είναι S.O.S. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού δημιουργεί απρόβλεπτα γεγονότα στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα. Προσέχετε λάθη και προστατευτείτε από μικροατυχήματα, κρυολογήματα αλλά και ρήγματα στις σχέσεις σας. Για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα καλά σε οτιδήποτε έχει σχέση με θέματα εργασίας ή υγείας. Η Νέα Σελήνη μιλά για νέα ξεκινήματα.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες αυτό το διάστημα έχετε αρκετό άγχος, αλλά οι φίλοι είναι κοντά σας. Αυτόν τον καιρό θα παίξετε, θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε, ενώ ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε ένα οικονομικό σας θέμα. Με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να παρουσιαστούν αβέβαιες καταστάσεις. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Έντονος προβληματισμός θα υπάρξει σε ό,τι έχει σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό ή σημαντικές επαφές. Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα, που ίσως θελήσετε να το κρατήσετε μυστικό.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι μπορεί να έχετε συναντήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους, για να συζητήσετε θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή. Αποδεχθείτε τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν, αν και δεν έχετε πάρει ακόμη οριστικές αποφάσεις πάνω σε αυτά τα θέματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οι φίλοι σάς στηρίζουν, αλλά και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Η Νέα Σελήνη βοηθά τα νέα ξεκινήματα. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για να κάνετε οικονομικές επενδύσεις, ενώ γενικότερα κάποια οικονομικά θέματα σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν. Οι φίλοι σάς στηρίζουν, ενώ έχετε και την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς, με τόσους πλανήτες στους Διδύμους, αρχίζει μια νέα περίοδος αρκετά σημαντική, τόσο για την συναισθηματική σας ζωή, όσο και για ένα επαγγελματικό σας θέμα, που θέλετε να το ρυθμίσετε. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας διανύετε μια ευχάριστη περίοδο. Για σας που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Μια κατάσταση θολή και ασαφής, μπερδεμένη υπάρχει γύρω σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-8 Οκτωβρίου οι μέρες αυτές είναι S.O.S. Προφυλαχτείτε από μικροατυχήματα και κρυολογήματα. Προσέχετε πάρα πολύ αυτή την περίοδο, μέχρι ο Άρης να φύγει από το ζώδιό σας, θέση απ' όπου για 8 μήνες δημιουργούσε αντίξοες καταστάσεις.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους δείχνει αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Ένα θέμα που έχει σχέση με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις τώρα προωθείται. Η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Προσοχή, υπάρχει παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς και ενδεχομένως να φέρει προβλήματα σε θέματα που έχουν σχέση με την δουλειά ή ακόμη και με την υγεία σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες με την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο ανανεώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Επαφές θα έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ μπερδεμένη είναι η συναισθηματική σας ζωή. Τα καλύτερα ξεκινούν μετά τις 16- 17 Ιουλίου, όταν πια ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας μπαίνετε σε μια νέα φάση ζωής.

Αιγόκερως

Εσάς τους Αιγόκερους η εργασία είναι αυτή που σας απασχολεί άμεσα, ενώ στον χώρο της δουλειάς σας υπάρχουν άτομα τα οποία γοητεύονται από σας και σας βοηθούν. Ωστόσο, παράλληλα μπορεί να συμβαίνουν παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις ή λάθη. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιανουαρίου προσέχετε σήμερα, η μέρα είναι S.O.S. για τις οικογενειακές και επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι μπαίνετε σε μια σημαντική και πολύ καλύτερη εποχή, η οποία σας προσφέρει χαρά και διασκέδαση ενώ σας φέρνει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί απρόβλεπτα ερωτηματικά στην συναισθηματική σας ζωή. Κάτι νέο ξεκινά στον εργασιακό σας χώρο. Είστε πολύ δραστήριοι, με αλλαγές όμως στα σχέδιά σας.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες είστε σε μια περίοδο, κατά την οποία σας απασχολούν άμεσα τα οικογενειακά αλλά και τα οικονομικά σας θέματα, ενώ θα έχετε κάποια έξοδα. Αν και πολλά πράγματα καθυστερούν, θα δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, η συναισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα καλή.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ