Τα ζώδια της Κυριακής 22 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 22 Ιουνίου

Τα ζώδια της Κυριακής 22 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Σελήνη σήμερα και αύριο θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, από όπου, ιδιαίτερα το Σάββατο,δημιουργεί σοβαρούς εκνευρισμούς, τουλάχιστον σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Απριλίου. Υπάρχει ο κίνδυνος να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, για να περάσει την Δευτέρα στους Διδύμους. Αν έχετε λοιπόν να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα, φροντίστε να το τακτοποιήσετε τουλάχιστον την Κυριακή, με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να παραμένουν στον Ταύρο. Την επόμενη εβδομάδα, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους ξεκινά ένα διάστημα μετακινήσεων, συζητήσεων και επαφών. Τα οικογενειακά σας θέματα και πάλι θα σας απασχολούν. Καθυστερήσεις, παρανοήσεις ή έλλειψη συμβιβασμού θα έχετε με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχετε άγχος, είτε για κάποια σημαντικά επαγγελματικά σας ζητήματα, είτε για την κοινωνική σας ζωή, ίσως ακόμη και για τον γάμο σας. Ειδικά το Σάββατο οι σχέσεις σας μπορεί να είναι τεταμένες. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Για σας που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας η Αφροδίτη βελτιώνει τις σχέσεις και τις καταστάσεις που βιώνετε. Η νέα θέση του Ήλιου στον Καρκίνο προωθεί τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, το οποίο φαίνεται ότι θα σας απασχολεί όλο το καλοκαίρι.

Δίδυμοι

Σε σας τους Διδύμους ο Ερμής, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, προκαλεί παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να υπάρξουν αρκετές αντεγκλήσεις, ιδιαίτερα μέσα στο Σάββατο.Η Κυριακή είναι πιο ήρεμη ημέρα. Σας απασχολούν τα οικονομικά σας, με τον Δία να βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σας. Η θέση του Δία στον Καρκίνο δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα για τα οικονομικά σας, το οποίο μάλιστα θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα, καθώς στο ίδιο ζώδιο θα περάσει και ο Ήλιος. Από την ερχόμενη Δευτέρα, που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας, έρχονται πολύ ικανοποιητικά πράγματα για σας! Χαρά, διασκέδαση, νέοι δρόμοι για την συναισθηματική σας ζωή, ενώ η γοητεία σας θα είναι σημαντικότατη.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, Χρόνια Πολλά! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας, εγκαινιάζοντας τον μήνα των γενεθλίων σας. Όταν ξεκινά το διάστημα των γενεθλίων μας είμαστε πιο δυνατοί και πιο ανανεωμένοι. Οι φίλοι εξακολουθούν να βοηθούν εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Βέβαια, την Παρασκευή και ειδικότερα το Σάββατο η Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει μια αναστάτωση σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, ιδίως σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Ιουλίου. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν εκρηκτικές καταστάσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. Προσέχετε, λοιπόν. Την Κυριακή ασχοληθείτε με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν.

Λέων

Για σας τους Λέοντες κάτι αλλάζει στην διάθεση σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο δεν σας κάνει τόσο χαρούμενους και επικοινωνιακούς. Αντίθετα, ίσως θελήσετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους (στις 23 του μήνα) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, δίνοντας σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες καταστάσεις και να κάνετε νέους φίλους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν. Την Παρασκευή και ιδιαίτερα το Σάββατο, αν και η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για σας ζώδιο του Κριού, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια. Τα εμπόδια αυτά ενδεχομένως να έχουν σχέση με κάποια ταξίδια, ή μπορεί να υπάρξει ένας εκνευρισμός, ο οποίος προκαλεί αλλαγές στα σχέδιά σας. Την Κυριακή αποδεχθείτε προσκλήσεις σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς θα λειτουργήσουν κατευναστικά για σας. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας φορτίσουν ή αντίστροφα να τα φορτίσετε εσείς.

Παρθένος

Για σας, Παρθένοι μου, με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, κάποια πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα καθυστερούν ή δεν ολοκληρώνονται, και αυτό σας εκνευρίζει. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να σας κοστίσει. Θέματα που έχουν σχέση με την υγεία ή την εργασία δικών σας προσώπων σας φορτίζουν. Την Κυριακή η Σελήνη στον Ταύρο κάνει την ημέρα πιο ήρεμη, ενώ ευνοεί τις επαφές και τα ταξίδια. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας τα πράγματα είναι πιο ήρεμα, δεν φαίνεται να επηρεάζεστε. Εσείς αυτό το διάστημα θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία σε σημαντικούς σας φίλους.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο την Παρασκευή και το Σάββατο προκαλεί αρκετά μεγάλη ένταση και εκνευρισμό στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Την Κυριακή, που η Σελήνη περνά στον Ταύρο, θα είστε πιο ήρεμοι. Η νέα θέση της Αφροδίτης (από τις 23 του μήνα) στους Διδύμους βελτιώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, παρά το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθη.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η νέα θέση του Ήλιου στον Καρκίνο (από τις 21 του μήνα) είναι ευνοϊκή, καθώς σας ανοίγει δρόμους για σπουδές, για ταξίδια και για νομικές υποθέσεις. Όμως, την Παρασκευή και το Σάββατο θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς, και θα σας αποκαλυφθεί από τον Αύγουστο και μετά. Την Κυριακή η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους (από τις 23 του μήνα) δείχνει αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Γενικότερα αυτό θα είναι ένα Σαββατοκύριακο με ένταση. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας έχετε ακόμη την εύνοια του Δία, ο οποίος σας βοηθά σε πολλές από τις καταστάσεις που σας απασχολούν.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες την Παρασκευή και το Σάββατο θα ασχοληθείτε με κάποια θέματα, κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Κυριακή είναι πιο ήρεμη μέρα. Ένα σημαντικό οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα, το οποίο έχει να σας δώσει πολλά θα σας απασχολήσει και πάλι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπερδεύει τις σχέσεις, δημιουργώντας καθυστερήσεις ή παρανοήσεις κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ίσως ακόμη να δείτε φίλους από τα παλιά.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Ιανουαρίου, η Παρασκευή και το Σάββατο είναι δύσκολες μέρες, με τα οικογενειακά θέματα να σας απασχολούν έντονα. Φροντίστε να ρυθμίσετε αυτές τις υποθέσεις σας, καθώς οι εντάσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα. Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, κάποιο ταξίδι ή γενικότερα τα μελλοντικά σας σχέδια.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Παρασκευή και το Σάββατο έχει ατελείωτες μετακινήσεις αλλά με αρκετή ένταση. Η Κυριακή είναι πιο ήρεμη μέρα, κατά την οποία μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου σάς φέρνει και πάλι πιο κοντά σε θέματα της εργασίας σας. Αναβολές, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις θα υπάρξουν για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Από την Δευτέρα η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους σάς υπόσχεται χαρά, διασκέδαση, έρωτα, αλλά σας φέρνει και πιο κοντά στα παιδιά.

Ιχθείς

Εσάς τους Ιχθύς την Παρασκευή και το Σάββατο θα σας απασχολήσει οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Την Κυριακή θα έχετε σημαντικές συναντήσεις και μετακινήσεις. Η νέα θέση του Ήλιου στον Καρκίνο (από την 21η του μήνα) ευνοεί την επιχειρηματική σας δράση, αρχικά για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Τα οικογενειακά θέματα, βέβαια, δεν λείπουν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ