Λυτρωτής ο Λίονελ Μέσι για την Αργεντινή (1-0 το Ιράν) - iefimerida.gr

Λυτρωτής ο Λίονελ Μέσι για την Αργεντινή (1-0 το Ιράν)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γκολ του Μέσι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη στην Αργεντινή απέναντι στο μαχητικό Ιράν με σκορ 1-0.

Το μεγάλο ερώτημα κάπου εκεί στο 90' ήταν ένα: θα γινόταν η μεγαλύτερη φετινή έκπληξη του Μουντιάλ, με το Ιράν να παίρνει ισοπαλία από την Αργεντινή; Η απάντηση δόθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων: Όχι! Και το "όχι" το φώναξε ο Λίονελ Μέσι.

Εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα στο "γάμα" της εστίας του Ιράν και το 1-0 στις καθυστερήσεις. Μία κάκιστη Αργεντινή, η οποία θα μπορούσε ακόμη και να χάσει το ματς, πήρε τελικά το τρίποντο και στην ουσία την πρόκριση χάρη στον ηγέτη της...

Πού κρίθηκε: Στο 91' έπρεπε να φτάσουμε για να μιλήσει ο Λιονέλ Μέσι. Το γκολ του ήταν αυτό που έκρινε το ματς, μιας και ήταν το μοναδικό γκολ της συνάντησης.Ο MVP του coppa.gr: ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ: Όταν όλα έδειχναν να τελειώνουν, ο Μέσι πήρε τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην Αργεντινή στο 91'. Αν δεν ήταν αυτό το γκολ, τότε ο... Ρομέρο (ναι ο τερματοφύλακας των Αργεντινών) θα ήταν ο ΜVP του αγώνα. Του έκλεψε τη... δόξα όμως ο Μέσι. Όπως και η Αργεντινή "έκλεψε" τη νίκη από τους εξαιρετικούς Ιρανούς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Αργεντινή: Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Φερνάντες, Γκαράι, Ρόχο, Γκάγκο, Μασεράνο, Ντι Μαρία (90+3 Μπίγλια),Μέσι, Ιγκουαΐν (77' Λαβέτσι), Αγουέρο (77' Παλάσιο)
Ιράν: Χακίκι, Πουλάντι, Σαντέκι, Χοσεϊνί, Μονταρέζι, Χαϊσάφι (88' Ρ. Χακίκι), Νεκουνάμ, Τιμοτιάν, Ντεγιάγκα (85' Αλιρέζε), Γκουτσανετζάντ, Σοτζάι (76' Χεϊνταρί).

Διαβάστε όλα τα νέα για το Μουντιάλ στο Coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ