Οταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πήγε να πλακωθεί στις κερκίδες γηπέδου για έναν άνδρα - iefimerida.gr

Οταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πήγε να πλακωθεί στις κερκίδες γηπέδου για έναν άνδρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί κατά κανόνα οι γυναίκες να μην πηγαίνουν στο γήπεδο και μάλιστα συστηματικά, ωστόσο πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μια από αυτές είναι και η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία μιλά για τον άνθρωπο που την μήυσε στην μπάλα αλλά και για την πρώτη και τελευταία φορά που πήγε να πλακωθεί με φίλαθλο στις κερκίδες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου γράφει στο Coppa.gr:

«Ενδεχομένως να μην αποτελεί κανόνα για την πλειοψηφία των γυναικών, ωστόσο, προσωπικά, δε θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου ειδική επί των ποδοσφαιρικών.

Παρ' όλα αυτά, εδώ και 16 χρόνια, φροντίζω να πηγαίνω, όποτε επιτρέπει το πρόγραμμά μου, στο γήπεδο. Κι όχι λόγω κάποιας αθεράπευτης οπαδικής προτίμησης, αλλά για να καμαρώσω τον μεγάλο αδερφό μου, τον βοηθό του Γιάννη Μαντζουράκη στην ομάδα της Καλλονής, Θαλή Θεοδωρίδη.

Θεμελιώνοντας από μικρή ηλικία μια ήπια σχέση, απαλλαγμένοι από τις τυπικές συγκρούσεις που συνήθως διαταράσσουν τη συμβίωση μεταξύ αδερφών, έχουμε μάθει να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλον σε κάθε νέο ξεκίνημα, τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές.
Θα ήταν παράλογο, λοιπόν, να λείψω από το προπονητικό του ντεμπούτο, που συνέπεσε και με τη δική μου πρώτη παρουσία σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το 1996, εγκαταλείψαμε και οι δύο τη γενέτειρά μας, τη Θεσσαλονίκη. Εγώ μετακόμισα στην Αθήνα, με σκοπό να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Ο Θαλής μόλις είχε ολοκληρώσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αποφάσισε όμως να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου από το μετερίζι της προπονητικής, απαντώντας θετικά σε πρόταση που δέχτηκε από την τοπική ομάδα της Ζακύνθου.

Κανονίσαμε να τον δω για πρώτη φορά. επί το έργο σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Κόρινθο. Τον συνάντησα στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε η αποστολή της Ζακύνθου, και από εκεί πήγαμε μαζί στο γήπεδο ... (Διαβάστε
Διαβάστε περισσότερα αθλητικά και τη συνέχεια του άρθρου της Νατάσας Θεοδωρίδου στο coppa.gr)».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ