Παποτό, ο νέος εθισμός -Το πρωτότυπο ποτό... ξυλάκι που σερβίρεται μόνο στο Bios, σε μια από τις πιο όμορφες ταράτσες της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Παποτό, ο νέος εθισμός -Το πρωτότυπο ποτό... ξυλάκι που σερβίρεται μόνο στο Bios, σε μια από τις πιο όμορφες ταράτσες της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταράτσα του BIOS είναι γνωστή για την υπέροχη θέα της Αθήνας και φέτος το καλοκαίρι είναι πλέον και το μοναδικό σημείο στην πόλη που μπορείς να βρεις το Παποτό, ένα προϊόν και μια ιδέα της ομάδας BIOS, που θα γίνει ο καλύτερος εθισμός που είχες πότε.

Το Παποτό, δεν είναι ούτε παγωτό, ούτε γρανίτα. Αυτός είναι ο πρώτος κανόνας που οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης επί του νέου αυτού προϊόντος, όπως σημειώνει και το Popaganda.gr. Το Παποτό είναι ένας συνδυασμός φρέσκων φρούτων και αλκοόλ σε ξυλάκι, που σερβίρεται είτε σε ποτήρι με παγάκια ή σε ποτήρι με κοκτέιλ – το γνωστό και ως Παποτό Κοκτέιλ – για απόλαυση επί δύο. Είναι ζουμερό, γευστικό και φρέσκο όσο ποτέ. Και σερβίρεται αποκλειστικά στην ταράτσα του Bios.

Διαβάστε πώς ακριβώς φτιάχνεται το παποτό και δείτε φωτογραφίες του στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ bios Παγωτό ποτό γρανίτα Παποτό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ