Σατανιστής Γλυφάδας: Οι φωνές μου είπαν να δολοφονήσω -«Είσαι δικός μας, σκότωσε για εμάς» - iefimerida.gr

Σατανιστής Γλυφάδας: Οι φωνές μου είπαν να δολοφονήσω -«Είσαι δικός μας, σκότωσε για εμάς»

Σατανιστής Γλυφάδας: Οι φωνές μου είπαν να δολοφονήσω -«Είσαι δικός μας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα είπε ο 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή αναφορικά με τη δολοφονία της 41χρονης άστεγης. Είπε πως οι φωνές που άκουγε τον οδήγησαν στο έγκλημα. «Είσαι δικός μας. Σκότωσε για εμάς» φέρεται να είπε ότι άκουγε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο δράστης είπε στον ανακριτή πως όσο πλησίαζε το Πάσχα οι φωνές δυνάμωναν. Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί αφού είπε ότι είχε και οράματα, έβλεπε εφιάλτες, ενώ όταν έκανε χρήση ναρκωτικών έβλεπε ακόμα και «ζωντανούς εφιάλτες».

Οι άγριοι καυγάδες με την οικογένειά του

Ο 22χρονος είχε συχνά έντονους καβγάδες με τους, ενώ σε κάποιες από τις περιπτώσεις είχε θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των ίδιων του των γονιών. Είχε όπως είπε σοβαρό πρόβλημα με τον αδελφό του, νόμιζε ότι τον μισούσε. Με αφορμή έναν καβγά με τον αδελφό του, περιέγραψε πως έφτασε στο σημείο να σπάσει ένα μπουκάλι και να το βάλει στο λαιμό της μητέρας του, απαιτώντας να φύγει από το σπίτι ο αδελφός του. Είχε απειλήσει με σπασμένο μπουκάλι τη μητέρα του, είχε τραυματίσει τον πατέρα του. Κάποια άλλη φορά, είπε, χτύπησε τον πατέρα του, εκείνος πέρασε μέσα από τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας και τραυματίστηκε σοβαρά. Όταν του ζήτησε βοήθεια εκείνος άρχισε να τον χτυπάει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ