Η ώρα της Ελλάδας: Παρακολουθείστε live τον αγώνα της Εθνικής με την Ιαπωνία - iefimerida.gr

Η ώρα της Ελλάδας: Παρακολουθείστε live τον αγώνα της Εθνικής με την Ιαπωνία

Η ώρα της Ελλάδας: Παρακολουθείστε live τον αγώνα της Εθνικής με την Ιαπωνία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!Το παιχνίδι με την Ιαπωνία στο Νατάλ είναι τελικός. Ξεκάθαρα. Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου καλείται για ένα 90λεπτό συν τις όποιες καθυστερήσεις, να καταθέσει στο βραζιλιάνικο χορτάρι τα διαπιστευτήριά της για ένα ακόμη ματς, στο οποίο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν. Όπως το έχει ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν!Ο Φερνάντο Σάντος δεν είχε τους σοβαρούς τραυματισμούς, είχε όμως να διαχειριστεί μια ακόμη δύσκολη κατάσταση που άφησε κληρονομιά το...μακρινό επεισόδιο Κατσουράνη-Μανιάτη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης. Ο τσακωμός του παίκτη του Ολυμπιακού με τον Τζαβέλλα έγινε, πέρασε, δημιουργήσε αναταραχή αλλά τώρα είναι ώρα για μπάλα. Τα υπόλοιπα ας λυθούν με την επιστροφή στην Ελλάδα, με την ευχή αυτή να αργήσει.

Η Εθνική καλείται να παλέψει απέναντι στους Ιάπωνες αφήνοντας πίσω της τα όποια προβλήματα. Οι παίκτες του Σάντος, καλούνται να αποδώσουν στο 101% τιμώντας το εθνόσημο μπροστά σε εκατομμύρια φιλάθλους της στρογγυλής θεάς.

Παρακολουθείστε live την προσπάθεια της Εθνικής στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ